amirx4 ارسال شده در دوشنبه در 20:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:23 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: باسلام:یک نفر به اسم Aliflash یک BF-400را به من ۱دلار سل داد و بعد از من درخواست کرد که موتور رو بهش برگردونم و من قبول نکردم و گفتم این کار باید در حضور آقای ادمین اتفاق بیفته که Aliflash ریپورت داد و آقای ادمین Vipex جواب داد و گفت که id موتور رو بده و من دادم و بعد به من گفت موتور رو دوباره بهش برگردون و من بهش برگردوندم به خودش و ادمین Vipex من را به کلاهبرداری بن کرد که بن اشتباهی هم انجام داد من که کاری نکردم خودش به من سل داده موتور را و من هم بهش برگردوندم بعد ادمین به من گفت بار سوم شماست که کلاهبرداری میکنید و برای همیشه بن می شوید که من بار دومم بود. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asllan ارسال شده در دیروز در 09:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:06 Staff-Note Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در دیروز در 09:15 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:15 درود: @amirx4, عزیز: طبق بررسی های لازمه, عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده است. در نظر داشته باشید که ادمین های بازی ناظر بر تمامی معملات می باشند و در صورت ایجاد اختلال می توانند آن معامله را فسخ و یا معکوس نمایند. حساب کاربری شما به دلیل همکاری رفع محروم شد. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده