Cake4EveR ارسال شده در December 18 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18 23 ساعت قبل، PrioresS گفته است: [Ew] - Elite Warriors در زمان حضور شایان HenRiK و RivalDo شاید خیلیا بگن الان که همه تورف ها دست NwA هست خب عزیز دل من وقتی FBI در وال دخالت کنه یا بحث پول بشه همچین اتفاقاتی میوفته که الان وال گرفتن لذت قدیم رو نداره. اینو واقعا فبول دارم خیلی حق بود.... نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در December 18 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18 GT قبل رفتن داش ممد @Supervisor نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Komisar ارسال شده در December 18 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18 (ویرایش شده) 1- ST 2- NwA 3- GT ویرایش شده December 18 توسط abdulbaqi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در December 19 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19 حقیقتا من میگم بهترین کلن نه M هستش (که کلنی هستش که خودم داخلشم) نه R7 و CL (که داخلشون بودم و کله خاطراتم داخلشونه) فقط میگم AG دلیلم دارم که میگم یه بار با @Kamyab @EnDWaY @Slap @PermenentLion و @Olden با اینکه کلن استف بودیم برای لول آپ و گرفتن پول فقط وال زدیم! با اینکه با یه سی ام دی لوله کلن میتونست ۱۰۰۰-۲۰۰۰ بشه ولی نشستیم وال زدیم و در اصل بخاطر ممبراش میگم بهترینه 2 نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowKnight ارسال شده در December 20 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20 GORG TEAM البته در دوران قدیم الان FBI و هاستری بهترین کلن رو مشخص میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در December 20 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20 من میگم @Slap تنهایی خودش یک کلن جمع میکنه. [Tz] اخرش کلنی نیست جز جز [M2S] @EaSy نوکرتم عمو 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در December 20 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20 [PBX]همیشه خوب بوده [GT]قدیم خوب بود [Ew]الانم خوب [Wk]خیلی خوب [OuT]قدیم خوب بود نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در December 20 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20 [PBX]همیشه خوب بوده [GT]قدیم خوب بود [Ew]الانم خوب [Wk]خیلی خوب [OuT]قدیم خوب بود [Mi]خیلی خوب بود در زمان خودش [Tx]الانم خوب عالی نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Komisar ارسال شده در شنبه در 11:56 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:56 GT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در سهشنبه در 01:23 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 01:23 (ویرایش شده) [N1] داشم رضا @ORTEGA از خوبان سرور که هرچی ازش تعریف کنم کمه. [OuT] داداشیم آقا ابول @Ara چه کار های خوبی که انجام نداد یه کلن قوی ساخت [God] داش پارسا @Exit هم گه نگم بکسشون همیشه قوی بوده و قوی خواهند ماند ویرایش شده سهشنبه در 01:26 توسط Peak 1 1 نقل قول Number One Family ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در سهشنبه در 08:11 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:11 6 ساعت قبل، Peak گفته است: [N1] داشم رضا @ORTEGA از خوبان سرور که هرچی ازش تعریف کنم کمه. [OuT] داداشیم آقا ابول @Ara چه کار های خوبی که انجام نداد یه کلن قوی ساخت [God] داش پارسا @Exit هم گه نگم بکسشون همیشه قوی بوده و قوی خواهند ماند عشق منی داداش، نظر لطفته نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aryan82 ارسال شده در سهشنبه در 11:22 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:22 عشق داداش دلمون برات تنگ شده @Supervisor یادی کنیم از عکس های قدیمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZeranG ارسال شده در سهشنبه در 11:48 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:48 [Out] نقل قول ✯ OutLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GaDAmir ارسال شده در سهشنبه در 12:47 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 12:47 [ws] که کلا بخاطر ممبراش تکه جدا از اینکه خودم داخلشم [God] هم بکس قوی دارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در دیروز در 08:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:26 OuT قبلا با حضور @Araقوی بود البته جدیدا ابول کم رنگ شده زیاد گیم نمیده کلنشم دیگه ممبرای وال زن قدیمیو نداره هرکی اومده فقط چهرتا ماشین برداره حال کنه خلاصه NwA هم اگه FBI هاشو کمرنگ کنه بد نیست وسط وال ولی به نظر خودم که نه اکثر کسایی که به تاپیک پاسخ دادن GT میتونه بهترین کلن باشه نقل قول تویـــــ تاپ 10 منم اینا نیستن ته جدول نهایت فیکسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.