BlackOcean ارسال شده در یکشنبه در 17:25 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:25 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهدم همیشه ((الله)) • توضیحات: من در حال راب زدن از بیز [Business] بودم ایشون و ۲ تا از هم کلنی هاش اونجا بودن. من گاو صندوق رو هک کرده بودم و داشتم پول رو Take میکردم که ایشون با Combatshotgun منو کیل کردن • مدارک (فیلم یا عکس): هم اکنون، BlackOcean گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهدم همیشه ((الله)) • توضیحات: من در حال راب زدن از بیز [Business] بودم ایشون و ۲ تا از هم کلنی هاش اونجا بودن. من گاو صندوق رو هک کرده بودم و داشتم پول رو Take میکردم که ایشون با Combatshotgun منو کیل کردن • مدارک (فیلم یا عکس): الان من 1:05:00 الکی الکی رفتم جیل حداقل فینیش میشد نمی سوختیم. آدم باشیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در دوشنبه در 04:44 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 04:44 (ویرایش شده) لطفا به چت توجه کنید همه مدارک اونجا مشخصه ویرایش شده دوشنبه در 04:45 توسط BlackOcean لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در دوشنبه در 06:44 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 06:44 تایم ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در دوشنبه در 20:14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:14 ادمین ها لطفا رسیدگی کنید @Exile لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در دوشنبه در 21:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:11 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. @BlackOcean دلیل: مدارک کافی نیستند پ.ن:از Call 110/ استفاده کنید موفق باشید بسته شد آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده