AbuMohammad ارسال شده در یکشنبه در 16:29 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:29 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود، برادرم به من یک بار کانترکت داده بود اما ایشون بنده رو ۴ بار کشتن، داخل مدرک مشخص هست که ایشون با سی ام دی بنده رو کشتن، درحال اکتیویتی زدن بودم، دو بار مسافر به شهر سن فیرو میبردم و ایشون میومد هم من هم مسافرم رو میکشت و بنده رو ازار میدادن همچنین اذیت میکردن، لطفا پیگیری کنید این بی نظمی رو. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در یکشنبه در 18:58 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:58 (ویرایش شده) Staff-Note ویرایش شده یکشنبه در 18:58 توسط Syd 2 ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در 22 ساعت قبل سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل درود: طبق مدارک ارسالی, ادمین مربوطه در حال بررسی مشکلات به وجود آمده بودند و این دستورات صرفا به خواطر حل و بررسی آن مشکل استفاده شده اند. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده