EtorPhinE ارسال شده در September 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: در فیلم کاملا مشخصه که وقتی من دارم با ایشون دوعل میدم سرشون کاملا رو به اونور هست و داره به ی جای دیگه تیر میزنه ولی در اصل تیرش به من میخوره و از اچ پی من کم میکنه! • مدارک (فیلم یا عکس):کلیک کنید. 1 ♥ Etorphine ♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در September 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2018 .اگر از من درخواست فیلم کردن , فیلم برای مدیران ارسال میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EtorPhinE ارسال شده در September 12, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2018 دوسته عزیز همه چیز در فیلمی که گزاشتم واضحه و فکر نمیکنم نیازی به فیلم های جعلی باشه! (مگه این که دوست یا آشنایی از شما در استف باشه و ازتون دفاع کنه که درخواسته بنده رد بشه و حق به حق دار نرسه.) ♥ Etorphine ♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در September 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2018 از شما خواهشمندم به شدت مساله رو پیگیری کنید. خوشحال میشم اخر قضیه رو ببینم. درضمن , روی صحبتم درباره ی "ارسال فیلم برای مدیران" با شما نبود. همونطور که مشخصه روی صحبت من با ادمین ها بوده. تصمیم رو در اخر ادمینی که فیلم بنده رو چک میکنه میگیره مگر اینکه شما در استف اشنایی داشته باشید که از من فیلم نخواد و من رو خیلی راحت با فیلم شما بن بده. که در این صورت حق به حق دار نمیرسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EtorPhinE ارسال شده در September 13, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2018 بنده گفتم تیمه ادمین ها حواسشون به فیلم های جعلی باشه و این که من نیازی به فیلمه شما ندارم و همه چیز در فیلمی که خودم گرفتم مشخصه! ضمنا خیلی مشتاقم تا دوباره با شما دوعل بدم... (امیدوارم ریشه ی هرچی Cheater و Aimer هست از سوزونده بشه.) ♥ Etorphine ♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در September 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2018 1-عزیز دل لازم نیست من و شما دخالت کنیم در کار ادمین ها. 2-دوست گرامی برای بار سوم تکرار میکنم , بنده فیلم رو برای شما قرار نیست بفرستم , فیلم در صورت نیاز برای "ادمین ها" ارسال میشه. 3- !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EtorPhinE ارسال شده در September 13, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2018 شما کلا متوجه عرایض بنده نمیشید چون سنتون کفاف نمیده. امیدوارم هرچه زودتر به بلوغه عقلی برسید تا بتونید حرفای دیگران رو بهتر درک کنید. 1 ♥ Etorphine ♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در September 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2018 با سلام خدمت شاکي محترم شکایت شما رد شد مدارک بررسی شدند. موفق باشيد. 1 HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده