BlackOcean ارسال شده در جمعه در 10:47 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:47 موضوع: درود ، یه عکس متحرک واسه پروفایلم تو فروم میخوام - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) - نوشته روی عکس: BlackOcean - توضیحات بیشتر: بجای رنگ بنفش ،سبز باشه . متحرک باشه و زیرش لوگوی ArSaCiA Game به اندازه کوچک باشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در جمعه در 10:49 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:49 @ElmiraKamrani58 و @HertZ گرافیستا منتظرتونم هاا. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در یکشنبه در 11:53 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:53 درخواست دهنده ی گرامی @BlackOcean طرح سفارشی شما اقیانوس سبز آماده شد, در صورت رضایت و عدم وجود مشکل می توانید برای بسته شدن این تاپیک از عبارت بسته شود استفاده بفرمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در یکشنبه در 11:54 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:54 بسته شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در یکشنبه در 15:16 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:16 3 ساعت قبل، ElmiraKamrani58 گفته است: درخواست دهنده ی گرامی @BlackOcean طرح سفارشی شما اقیانوس سبز آماده شد, در صورت رضایت و عدم وجود مشکل می توانید برای بسته شدن این تاپیک از عبارت بسته شود استفاده بفرمایید. 3 ساعت قبل، BlackOcean گفته است: بسته شود. این چه وضعشه 2 تا تون یه پروفایل گذاشتید؟ مغزم پیچ در پیچ شد تا علت اینکه چرا @BlackOcean خودش با خودش حرف زده رو بفهمم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در یکشنبه در 16:58 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:58 1 ساعت قبل، CyberDyne گفته است: این چه وضعشه 2 تا تون یه پروفایل گذاشتید؟ مغزم پیچ در پیچ شد تا علت اینکه چرا @BlackOcean خودش با خودش حرف زده رو بفهمم. درود داداشم @BlackOceanبا خودش حرف نزدن (نزدم) ایشون گرافیست عزیزمون @ElmiraKamrani58 بجای اینکه اینجا آپلود کنن تو پروفایل خودشون آپلود کردن و من عکس پروفایلی که درخواست کردم رو از اونجا بارگیری کردم. [ولی من بازم نمیدونم اصلا شاید خوشش اومده ولی خب.....] ایرانی درست بشه... ایران درست نشد مهم نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در یکشنبه در 17:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:15 9 دقیقه قبل، BlackOcean گفته است: درود داداشم @BlackOceanبا خودش حرف نزدن (نزدم) ایشون گرافیست عزیزمون @ElmiraKamrani58 بجای اینکه اینجا آپلود کنن تو پروفایل خودشون آپلود کردن و من عکس پروفایلی که درخواست کردم رو از اونجا بارگیری کردم. [ولی من بازم نمیدونم اصلا شاید خوشش اومده ولی خب.....] ایرانی درست بشه... ایران درست نشد مهم نیست! دوستت دارم، چون اصلا متوجه نشدی قصد من طنز بوده نه اینکه با کنایه و متلک چیزی گفته باشم. فقط خواستار بیان گیج شدن در بین پیام های شما بودم که یکم شاد شیم. همینطور پی نوشت شما توجه بنده رو جلب کرد. ایرانی درست بشه... ایران درست نشد مهم نیست! من فکر میکنم مشکل اینه، ذاتاُ یک گونه ی انسانی به اسم "ایرانی" این تصوری که (من میفهمم ولی بقیه ی این گونه جانوری درک و فهم ندارند) دَرِش هست و با همین جمله "ایران درست بشه ایرانی درست نمیشه" نوعی اعتراض به فهم ایرانی ها میکنه. انگار که خودش رو در دایره یک ملیت دیگه قرار داده و کم فهم ها و کم عقل ها رو در همون دایره "ایرانی" کنار گذاشته تا سنخیتی نداشته باشه. البته در ذهن خودش فقط موفق باشی دوست من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در یکشنبه در 17:38 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:38 16 دقیقه قبل، CyberDyne گفته است: دوستت دارم، چون اصلا متوجه نشدی قصد من طنز بوده نه اینکه با کنایه و متلک چیزی گفته باشم. فقط خواستار بیان گیج شدن در بین پیام های شما بودم که یکم شاد شیم. همینطور پی نوشت شما توجه بنده رو جلب کرد. ایرانی درست بشه... ایران درست نشد مهم نیست! من فکر میکنم مشکل اینه، ذاتاُ یک گونه ی انسانی به اسم "ایرانی" این تصوری که (من میفهمم ولی بقیه ی این گونه جانوری درک و فهم ندارند) دَرِش هست و با همین جمله "ایران درست بشه ایرانی درست نمیشه" نوعی اعتراض به فهم ایرانی ها میکنه. انگار که خودش رو در دایره یک ملیت دیگه قرار داده و کم فهم ها و کم عقل ها رو در همون دایره "ایرانی" کنار گذاشته تا سنخیتی نداشته باشه. البته در ذهن خودش فقط موفق باشی دوست من. این متنی که نوشتم بعضی از ایرانی ها (البته همه عزیز من هستند ، عین خواهر و برادر خودم هستند] من به این سخن اعتقاد دارم چون همه ما یه خویِ لجبازی داریم، وبه یه چی گیر بدیم پا فشاری میکنیم چه خوب باشه و چه بد . بخاطر همین منم اینو دلی زیر بعضی از پست هام مینویسم. بستگی به درک خود آدم داره که چجور برداشت کنه. موفق و موید باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در یکشنبه در 19:20 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:20 7 ساعت قبل، BlackOcean گفته است: بسته شود. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده