BlackOcean ارسال شده در جمعه در 09:41 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:41 موضوع: یه در خواست داشتم از گرافیست های عزیز.من یه کاور واسه پروفایلم میخوام - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند).gif] - نوشته روی عکس: BlackOcean - توضیحات بیشتر: یه کاور میخوام مثل تصویری که بالا آپلود کردم . فقط رنگ مورد نظرم سبز باشه و رنگ ماشین Infernus هم سبز باشه و اسکین کاراکتر هم Woozie باشه که عکس رو بالا آپلود کردم . و اینکه نوشته ArSaCiA به صورت کوچک در پایین سمت چپ نوشته شده باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در جمعه در 09:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:52 (ویرایش شده) 12 دقیقه قبل، ALIjaponi گفته است: موضوع: یه در خواست داشتم از گرافیست های عزیز.من یه کاور واسه پروفایلم میخوام - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند).gif] - نوشته روی عکس: BlackOcean - توضیحات بیشتر: یه کاور میخوام مثل تصویری که بالا آپلود کردم . فقط رنگ مورد نظرم سبز باشه و رنگ ماشین Infernus هم سبز باشه و اسکین کاراکتر هم Woozie باشه که عکس رو بالا آپلود کردم . و اینکه نوشته ArSaCiA به صورت کوچک در پایین سمت چپ نوشته شده باشه. اگه گیف باز نشه یه اسکرین شات از گیف که مد نظرم بود اینجا میزارم ویرایش شده جمعه در 09:53 توسط ALIjaponi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در جمعه در 10:09 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:09 @ElmiraKamrani58 @HertZ یه سرم به اینجا بزنید.3> نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در جمعه در 11:07 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:07 ۱ ساعت قبل، ALIjaponi گفته است: اگه گیف باز نشه یه اسکرین شات از گیف که مد نظرم بود اینجا میزارم متحرک باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در جمعه در 19:30 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:30 درود Blackocean عزیز پبگیری های لازم انجام شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در یکشنبه در 11:58 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:58 (ویرایش شده) درود Blackocean کاور درخواستی شما آماده شد. Good quality sample 1280×720 30Fps| 29.87MB |Download| 1137×440* 15Fps| 12.35MB |Download| Standard] 355×200*7Fps 858KB ] |Download| درصورتی که از طرح خود راضی بودید و به طرح مد نظر خود رسیدید در همین تاپیک علام کنید "بسته شود" و در صورتی که نیاز به اعمال تغییرات میباشد اعلام کنید تا دوباره به طرح شما رسیدگی شود. ویرایش شده یکشنبه در 12:01 توسط DeJixo اشتباه در نوشتار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در یکشنبه در 12:09 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:09 راضی هستم عالیه داداشم @DeJixo بسته شود. مخفی کننده مخفی کننده عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.