AmiRjAnSuZ ارسال شده در December 12 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خسته نباشید در مدارک معلوم که لیدر قبلی درخواست عضویت باز کرد و من نفر چهار پست خودم را گذاشتم... لیدر جدید آقای CyberiX من را برای اولویت ها نزاشت است و در لیست رد شد گان هم نیستم رسیدگی بشه ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/986e12_24Screenrecorder-2024-12-12-16-19-15-270.mp4 'ابقَ قویّا، فَقِصّتُکَ لم تَنتَهی بعد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در جمعه در 01:22 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 01:22 با سلام! شکایت شما رد شد. توجه: شما باید بعد اینکه لیدر جدید درخواست عضویت رو باز کرد، پست عضویت میزاشتید و در اولویت قرار میگرفتید! +بسته شد. 2 1 Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده