Hella ارسال شده در December 11 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام، بنده امروز اومدم بازی، آقای exile اومدن گفتن از یه شخصی به نام Taaha که تا به حال حتی اسمشم نشنیدم کلاهبرداری کردی، گفتم که حداقل بگو چیشده چیکار کردم خودم خبر ندارم، گفت رفتی هاترینگشو سل دادی بعد ۱۹ میلیون اینفرنوس فروختی اونم کی؟ دیروز یعنی 2024/12/11 در صورتی که بنده حدود ۱ ماه پیش یه اینفرنوس از طریق /tradecar فروختم که کاملا قانونی هستش و ایشون گفتن باید پولشو برگردونی نمیدونم اینجور چیز ها و خودشون آفلاین شدن، منم رفتم، وقتی برگشتم دیدم منو بن کردن، و این بن کاملا بی مورد بوده چون من از طریق دستور قانونی بازی اینکارو انجام دادم و خلاف قوانین کاری نکردم و اینکه اصلا وسیله هاترینگ تو معامله نبوده و ترید اینفرنوس با دوچرخه بوده حالا تقاضا دارم آن بن شم از ucp ایم پاکه بشه، • مدارک (فیلم یا عکس): خودش میدونه + UCP 3 The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در پنجشنبه در 12:35 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:35 STAFF NOTE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در جمعه در 14:34 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:34 با سلام احترام با توجه به کسر پول و برگشت اتومبیل به اکانت من مبلغ ۱۹ میلیون باید کسر میشده، چرا ۲۰ میلیون کم شده؟ نکنه حق الزحمه ادمینه؟ The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در دیروز در 09:05 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:05 درود: @Hella, عزیز: طبق بررسی های لازمه 19,000,000$ از حساب کاربری شما کسر و به به شخص مربوطه داده شد. همچنین وسیله ی نقلیه به حساب شما انتقال داده شده است. در نظر داشته باشید که فروش وسیله ی نقلیه بیش از قیمت نمایندگی به عنوان کلاهبرداری تلقی خواهد شد. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده