Abbas1345 ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون آخرین تست در روز یکشنبه داشتن و الان روز چهارشنبه هست و هیچ تستی نگرفتن و من نزدیک ۲۰روز که منتظر تست هستم ایشون از لول ۲۱ میخواستن تست بگیرن و همچنان اون هم به دلیل دیر گرفتن تست به یک فکشن دیگه رفت XIn لیدر بی حوصله هستش که اصلا به فکر تست نیست و xin گفت اولیت با لول بالاتر هست من لول ۲۲ هستش • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در December 11 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11 Pending 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در December 11 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11 Staff Note My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در December 12 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12 درود @Abbas1345 شکایت شما رد شد. شما در اولویت 2 هستید و بزودی از شما تست گرفته خواهد شد. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده