Arnold ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من وانتد کیل بودم و ایشون اومد من رو وانتد کیل کنه که با هلیکوپتر اومد و من تیر اندازی کردم دیدم که داره هلیکوپتر میترکه فرار کردم ولی ایشون از هلیکوپتر سوء استفاده کرد و با ترکیدن اون من رو وانتد کیل کرد • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/28a609_24InShot-۲۰۲۴۱۲۰۹-۲۱۴۸۴۲۰۲۹.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 (ویرایش شده) 4 ساعت قبل، Arshia89splay گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من وانتد کیل بودم و ایشون اومد من رو وانتد کیل کنه که با هلیکوپتر اومد و من تیر اندازی کردم دیدم که داره هلیکوپتر میترکه فرار کردم ولی ایشون از هلیکوپتر سوء استفاده کرد و با ترکیدن اون من رو وانتد کیل کرد • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/28a609_24InShot-۲۰۲۴۱۲۰۹-۲۱۴۸۴۲۰۲۹.mp4 با سلام بنده در حال فرود اومدن بودم که شما شروع به تیر اندازی کردید و هواپیمای من منفجر شد و شما کیل شدید و این هم بگم همونطور که توی فیلم معلومه بنده دنبال این نبودم که با پره ها یا منفجر کردن هواپیما بخوام شما رو کیل کنم لطفاً از شکایت بی مورد خودداری کنید. پ.ن: kamikaze به کشتار دسته جمعی میگن. ویرایش شده December 10 توسط Wandy نقل قول سر خم نمی کنم مدال بگیرم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arnold ارسال شده در December 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 11 13 ساعت قبل، Wandy گفته است: با سلام بنده در حال فرود اومدن بودم که شما شروع به تیر اندازی کردید و هواپیمای من منفجر شد و شما کیل شدید و این هم بگم همونطور که توی فیلم معلومه بنده دنبال این نبودم که با پره ها یا منفجر کردن هواپیما بخوام شما رو کیل کنم لطفاً از شکایت بی مورد خودداری کنید. پ.ن: kamikaze به کشتار دسته جمعی میگن. سلام و عرض ادب عزیزم من میدونم با پره های هلیکوپتر شما کیلم نکردی با انفجار کیل کردی مگرنه من یه رکورد دارم که طرف به یه ارتفاع بالا میره بعد میپره ما رو کیل کنه شما میتونستی این کار رو بکنی ولی من بخاطره شما شکایت رو پس میگیرم و شما خواهشمندم از این روش استفاده نکنید یا از مسئولین خواهشمندم برای این جور وانتد کیل ها قوانین را ایجاد کنید چون هیچ جا غید نشده ازش با تشکر. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.