Integer ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود، بنده در ساعت ۲۳ وارد فکشن گروو استریت شدم، ۱۴ روز بعد رنک دو گرفتم و استفا گذاشتم و رفتم بیرون از فکشن، فردای اون روزی که رنک ۲ گرفتم ادمین Terible به جای 10FP بنده رو سره ۲ ساعت (ساعت ۲۱ کیک شدم) 56FP (که البته همون 60 هستش ولی چون ۴ ساعت پلی دادم و ۴FP رفت و به همین دلیل ۵۶ تا FP کردن) کردن اما رنک ۲ رو داشتم (در ۲ میتینگ شرکت کردم و طبق قوانین رنکمو گرفتم)، بعد این لیدر محترم اومدن و گفتن که بنده رنک ۲ ندارم و بنده رو رد کردن • مدارک (فیلم یا عکس): در فروم موجود هستش سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 درود @SajjiLey شما 24 ساعت فرصتِ ارائه دفاعیه خود را دارا هستید. در صورت عدم ارسال دفاعیه شکایت تایید خواهد شد. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در December 10 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10 با درود و احترام. توضیحات لازم برای سرپرست لیدرها ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در December 11 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11 Pending 1 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در December 13 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13 درود @Integer شکایت شما تایید شد. با بنده در PM ارتباط برقرار کنید. موفق باشید، بدرود. 1 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده