SalehKING ارسال شده در December 8, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من هاستر بودم با 42 روز ری شارژ هاستر 6 بودم و الان من گلدم رو میخوام ولی کسی پشتیباتی نمیکنه • مدارک (فیلم یا عکس): 1 My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در December 9, 2024 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2024 درود ما قراری برای برگرداندن گلد با کسی نداریم. هاستری شما به دلیل عدم تسلط بر قوانین و... گرفته شده است. شما میتوانید با پیگیری مشکل از سرپرستهای تیم کارکنان مشکل خود را برطرف کنید. بدرود. 3 1 4 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 22, 2024 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2024 در ۱۴۰۳/۹/۱۹ در 13:55، Kamyab گفته است: ما قراری برای برگرداندن گلد با کسی نداریم. شکایت شما رد شد. در ۱۴۰۳/۹/۱۹ در 13:55، Kamyab گفته است: شما میتوانید با پیگیری مشکل از سرپرستهای تیم کارکنان مشکل خود را برطرف کنید + بسته شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده