رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

جریمه دسته متوسط ❌

MiLo

ارسال‌های توصیه شده

سلام به همه!

این تاپیک فقط یه سواله

من زیاد تو گیم فعالیت ندارم، ولی وقتی دراگ و تیراندازی برای دسته متوسط آزاد هست، آیا جریمه‌های سرعت غیرمجاز و چراغ خاموش بودن ماشین در شب برای این دسته طبق قانون لحاظ میشه؟

اگه میشه مثل دراگ و تیراندازی آزاد کنیم تا اون حس دسته متوسطیی بودن این دسته رو حس بکنیم.

ممنون میشم نظراتتون رو راجب این موضوع مطرح کنید.

ویرایش شده توسط MiLo
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱۴۰۳/۹/۱۸ در 08:42، MiLo گفته است:

آیا جریمه‌های سرعت غیرمجاز و چراغ خاموش بودن ماشین در شب برای این دسته طبق قانون لحاظ میشه؟

فک کنم آره

تنها کسایی که جریمه نمیشن کاپان

UpRoaR.png

لینک به دیدگاه

اگر به صورت واقعی بخوایم ببینیم بالاخره سرعت غیر مجاز جرمه. یعنی توی همون دنیای واقعی هم گنگستر ها رو جریمه میکنن ولی خب اونا با بی*&خ از معرکه میرن بیرون و پولی پرداخت نمیکنن.

لینک به دیدگاه

سلام به همه!

این تاپیک فقط یه سواله

من زیاد تو گیم فعالیت ندارم، ولی وقتی دراگ و تیراندازی برای دسته متوسط آزاد هست، آیا جریمه‌های سرعت غیرمجاز و چراغ خاموش بودن ماشین در شب برای این دسته طبق قانون لحاظ میشه؟

اگه میشه مثل دراگ و تیراندازی آزاد کنیم تا اون حس دسته متوسطیی بودن این دسته رو حس بکنیم.

سلام عزیزم تو بحث تیر اندازی ار آزاده (جلوی پلیس نه)

سرعت غیر مجاز ، چراغ خاموشی هم جریمه داره! با ماشین یا موتور اقلیت باشین که AV   داره فکر کنم

حتی کاپ ها هم در زمان duty off باشن  قوانین رانندگی رعایت نکنند مجازات میشن

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، CyberDyne گفته است:

اگر به صورت واقعی بخوایم ببینیم بالاخره سرعت غیر مجاز جرمه. یعنی توی همون دنیای واقعی هم گنگستر ها رو جریمه میکنن ولی خب اونا با بی*&خ از معرکه میرن بیرون و پولی پرداخت نمیکنن.

تو دنیای واقعی تیر اندازی و خرید و فروش دراگ حتی برای ماافییاا ها هم جرم محسوب میشه که ولی اگه این 2 مورد رو در گیم مجاز کردن پس اون جریمه سرعت غیر مجاز و چراغ خاموش بودن ماشین دسته متوسط باید مجاز باشه نمیدونم حالا بستگی به نظرات داره که اکثریت چی میگن

لینک به دیدگاه

هم اکنون، MiLo گفته است:

تو دنیای واقعی تیر اندازی و خرید و فروش دراگ حتی برای ماافییاا ها هم جرم محسوب میشه که ولی اگه این 2 مورد رو در گیم مجاز کردن پس اون جریمه سرعت غیر مجاز و چراغ خاموش بودن ماشین دسته متوسط باید مجاز باشه نمیدونم حالا بستگی به نظرات داره که اکثریت چی میگن

من فکر میکنم توی امریکا تا 50 سال پیش رقابت های بین گنگستر ها و ماافیا ها تا جایی که حل اختلاف با خودشون باشه کاری نداشتن بهشون. شهر دست اینا بود. فقط اگر به مردم اسیب میرسوندن و کلا به دولت اسیب میرسوندن دیگه دولت و پلیس وارد میشد و دخالت میکرد.
الانم اگر ماافیا به دسته ملایم یا سیویل تیر بزنه وارن کال میاد یا اگر اینا رو بکشه مجازات فکشن میشن.

حالا این نظر منه به هر حال

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، amirdii گفته است:

سلام عزیزم تو بحث تیر اندازی ار آزاده (جلوی پلیس نه)

سرعت غیر مجاز ، چراغ خاموشی هم جریمه داره! با ماشین یا موتور اقلیت باشین که AV   داره فکر کنم

یعنی منه ماافیاا وقتی دارم جلوی PB  دوئل میرم با یه ماافیاای دیگه کاپ مربوطه میاد Frisk بده؟ نه نمیاد چون آزاده ولی اگه یه پلیر معمولی باشه چی؟ میاد Frisk میده و وانتد رو میزنه حالا من میگم اگه برای این مورد تیر اندازی و نگه داشتن دراگ برای دسته متوسط آزاده چرا چراغ خاموش بودن ماشین و سرعت غیر مجاز نباید آزاد باشه تا اون حس ماافیاایی بودن رو بهتر درک کنیم؟

2 دقیقه قبل، CyberDyne گفته است:

من فکر میکنم توی امریکا تا 50 سال پیش رقابت های بین گنگستر ها و ماافیا ها تا جایی که حل اختلاف با خودشون باشه کاری نداشتن بهشون. شهر دست اینا بود. فقط اگر به مردم اسیب میرسوندن و کلا به دولت اسیب میرسوندن دیگه دولت و پلیس وارد میشد و دخالت میکرد.
الانم اگر ماافیا به دسته ملایم یا سیویل تیر بزنه وارن کال میاد یا اگر اینا رو بکشه مجازات فکشن میشن.

حالا این نظر منه به هر حال

اینایی که میگی درست من میگم به اضافه اینایی که شما گفتین چرا که چراغ خاموش بودن وسیله نقلیه فکشن دسته متوسط و سرعت غیر مجاز طبق قانون لحاظ شه؟ ماافییاا که قانون نمیشناسه!

-قانون نسبت به قوانین دسته ویژه نه قوانین عمومی

لینک به دیدگاه

درود

بله جریمه میشی

اما تیراندازی فقط جلوی اعضای دپارتمان پلیس PD مشکل داره وگرنه ممانعتی نداره

۱ ساعت قبل، amirdii گفته است:

ربطی نداره اگه با ماشین اقلیت باشید و اژیر خاموش باشه مجازات داره

ویرایش شده توسط Alonso

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Wolf King Family 

متــAlonsoــین

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز فکر کنم منظور دقیقمو نفهمیدین اینه که پیشنهاد میدم برای ماافییاا ها سرعت غیر مجاز و چراغ خاموش بودن وسیله نقلیه براشون طبق قانون لحاظ نشه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MiLo گفته است:

یعنی منه ماافیاا وقتی دارم جلوی PB  دوئل میرم با یه ماافیاای دیگه کاپ مربوطه میاد Frisk بده؟

خیر ولی اعضای PD میتونن ساسپند کنن مجوز اسلحه ی هردوتونو

1 دقیقه قبل، MiLo گفته است:

دوستان عزیز فکر کنم منظور دقیقمو نفهمیدین اینه که پیشنهاد میدم برای ماافییاا ها سرعت غیر مجاز و چراغ خاموش بودن وسیله نقلیه براشون طبق قانون لحاظ نشه

موافقم (+)

UpRoaR.png

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MiLo گفته است:

یعنی منه ماافیاا وقتی دارم جلوی PB  دوئل میرم با یه ماافیاای دیگه کاپ مربوطه میاد Frisk بده؟ نه نمیاد چون آزاده ولی اگه یه پلیر معمولی باشه چی؟ میاد Frisk میده و وانتد رو میزنه حالا من میگم اگه برای این مورد تیر اندازی و نگه داشتن دراگ برای دسته متوسط آزاده چرا چراغ خاموش بودن ماشین و سرعت غیر مجاز نباید آزاد باشه تا اون حس ماافیاایی بودن رو بهتر درک کنیم؟

اینایی که میگی درست من میگم به اضافه اینایی که شما گفتین چرا که چراغ خاموش بودن وسیله نقلیه فکشن دسته متوسط و سرعت غیر مجاز طبق قانون لحاظ شه؟ ماافییاا که قانون نمیشناسه!

-قانون نسبت به قوانین دسته ویژه نه قوانین عمومی

ببین عزیز duel بدی جلو Police PD ، اون که suspend  میشی

ببین پراگ ، گان ، حتی  frisk  هم بده باز چیزی نمیشی

لینک به دیدگاه

سلام به همه!

این تاپیک فقط یه سواله

با سلام، وقت بخیر

اقلیت های دسته متوسط از اسمشونم معلومه، دسته متوسط هستن

دسته متوسط کسانی هستن که به قانون اهمیته زیادی نمیدن، خب اینا میتونن از Speedc هم رد بشن دیگه، چه ایرادی داره اون موقع هم میتونن قانون شکنی کنن و فرار کنن

Number One Family

You can understand the sadness of the night from the look of the morning

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Destroyer گفته است:

با سلام، وقت بخیر

دسته متوسط کسانی هستن که به قانون اهمیته زیادی نمیدن، خب اینا میتونن از Speedc هم رد بشن دیگه، چه ایرادی داره اون موقع هم میتونن قانون شکنی کنن و فرار کنن

+

Always Be YourSelf

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Destroyer گفته است:

با سلام، وقت بخیر

منظورم دسته متوسط هست که اشتباه تایپ کردم

Number One Family

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Destroyer گفته است:

منظورم دسته متوسط هست که اشتباه تایپ کردم

تلااش برای نوشتن ماافیااا ولی خودکار به دسته متوسط سانسور میشه 😂🫡

لینک به دیدگاه

جریمه که جریمس برای متوسط

ویرایش شده توسط DastGheyb

𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، MiLo گفته است:

تلااش برای نوشتن ماافیااا ولی خودکار به دسته متوسط سانسور میشه 😂🫡

عجیبه، چرا ما*فیا نوشته نمیشه؟!

جالب بود

Number One Family

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۹/۲۰ در 11:28، MiLo گفته است:

مخالفم

چون تو دنیای واقعیم پلیس اگه بدونه عضو ماافیایی از خجالتت در میاد چه برسه به خاطرش جریمت نکنه 

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، OmidGH گفته است:

مخالفم

چون تو دنیای واقعیم پلیس اگه بدونه عضو ماافیایی از خجالتت در میاد چه برسه به خاطرش جریمت نکنه 

پس اونیکه دراگ و اسلحه تو دستشه و راست راست داره ازشون استنفاد میشه رو هم برای دسته متوسط wanted  رو بدن

یا اینوری یا اونوری

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، MiLo گفته است:

پس اونیکه دراگ و اسلحه تو دستشه و راست راست داره ازشون استنفاد میشه رو هم برای دسته متوسط wanted  رو بدن

یا اینوری یا اونوری

جلو پلیس تیر بزنه قابل مجازاته 

و اینکه سرور RPG عه یعنی عناصر زندگی واقعی رو داره اما کاملا روشون نمی‌چرخه

طبیعیه یسری چیزا با واقعیت فرق کنه

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...