MiLo ارسال شده در یکشنبه در 05:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 05:12 (ویرایش شده) سلام به همه! این تاپیک فقط یه سواله من زیاد تو گیم فعالیت ندارم، ولی وقتی دراگ و تیراندازی برای دسته متوسط آزاد هست، آیا جریمههای سرعت غیرمجاز و چراغ خاموش بودن ماشین در شب برای این دسته طبق قانون لحاظ میشه؟ اگه میشه مثل دراگ و تیراندازی آزاد کنیم تا اون حس دسته متوسطیی بودن این دسته رو حس بکنیم. ممنون میشم نظراتتون رو راجب این موضوع مطرح کنید. ویرایش شده یکشنبه در 05:14 توسط MiLo 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دوشنبه در 14:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:17 در ۱۴۰۳/۹/۱۸ در 08:42، MiLo گفته است: آیا جریمههای سرعت غیرمجاز و چراغ خاموش بودن ماشین در شب برای این دسته طبق قانون لحاظ میشه؟ فک کنم آره تنها کسایی که جریمه نمیشن کاپان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در سهشنبه در 06:26 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:26 اگر به صورت واقعی بخوایم ببینیم بالاخره سرعت غیر مجاز جرمه. یعنی توی همون دنیای واقعی هم گنگستر ها رو جریمه میکنن ولی خب اونا با بی*&خ از معرکه میرن بیرون و پولی پرداخت نمیکنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در سهشنبه در 06:39 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:39 در ۱۴۰۳/۹/۱۸ در 08:42، MiLo گفته است: سلام به همه! این تاپیک فقط یه سواله من زیاد تو گیم فعالیت ندارم، ولی وقتی دراگ و تیراندازی برای دسته متوسط آزاد هست، آیا جریمههای سرعت غیرمجاز و چراغ خاموش بودن ماشین در شب برای این دسته طبق قانون لحاظ میشه؟ اگه میشه مثل دراگ و تیراندازی آزاد کنیم تا اون حس دسته متوسطیی بودن این دسته رو حس بکنیم. ممنون میشم نظراتتون رو راجب این موضوع مطرح کنید. سلام عزیزم تو بحث تیر اندازی ار آزاده (جلوی پلیس نه) سرعت غیر مجاز ، چراغ خاموشی هم جریمه داره! با ماشین یا موتور اقلیت باشین که AV داره فکر کنم حتی کاپ ها هم در زمان duty off باشن قوانین رانندگی رعایت نکنند مجازات میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در سهشنبه در 06:39 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:39 9 دقیقه قبل، CyberDyne گفته است: اگر به صورت واقعی بخوایم ببینیم بالاخره سرعت غیر مجاز جرمه. یعنی توی همون دنیای واقعی هم گنگستر ها رو جریمه میکنن ولی خب اونا با بی*&خ از معرکه میرن بیرون و پولی پرداخت نمیکنن. تو دنیای واقعی تیر اندازی و خرید و فروش دراگ حتی برای ماافییاا ها هم جرم محسوب میشه که ولی اگه این 2 مورد رو در گیم مجاز کردن پس اون جریمه سرعت غیر مجاز و چراغ خاموش بودن ماشین دسته متوسط باید مجاز باشه نمیدونم حالا بستگی به نظرات داره که اکثریت چی میگن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در سهشنبه در 06:42 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:42 هم اکنون، MiLo گفته است: تو دنیای واقعی تیر اندازی و خرید و فروش دراگ حتی برای ماافییاا ها هم جرم محسوب میشه که ولی اگه این 2 مورد رو در گیم مجاز کردن پس اون جریمه سرعت غیر مجاز و چراغ خاموش بودن ماشین دسته متوسط باید مجاز باشه نمیدونم حالا بستگی به نظرات داره که اکثریت چی میگن من فکر میکنم توی امریکا تا 50 سال پیش رقابت های بین گنگستر ها و ماافیا ها تا جایی که حل اختلاف با خودشون باشه کاری نداشتن بهشون. شهر دست اینا بود. فقط اگر به مردم اسیب میرسوندن و کلا به دولت اسیب میرسوندن دیگه دولت و پلیس وارد میشد و دخالت میکرد. الانم اگر ماافیا به دسته ملایم یا سیویل تیر بزنه وارن کال میاد یا اگر اینا رو بکشه مجازات فکشن میشن. حالا این نظر منه به هر حال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در سهشنبه در 06:44 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:44 1 دقیقه قبل، amirdii گفته است: سلام عزیزم تو بحث تیر اندازی ار آزاده (جلوی پلیس نه) سرعت غیر مجاز ، چراغ خاموشی هم جریمه داره! با ماشین یا موتور اقلیت باشین که AV داره فکر کنم حتی کاپ ها هم در زمان duty off باشن قوانین رانندگی رعایت نکنند مجازات میشن یعنی منه ماافیاا وقتی دارم جلوی PB دوئل میرم با یه ماافیاای دیگه کاپ مربوطه میاد Frisk بده؟ نه نمیاد چون آزاده ولی اگه یه پلیر معمولی باشه چی؟ میاد Frisk میده و وانتد رو میزنه حالا من میگم اگه برای این مورد تیر اندازی و نگه داشتن دراگ برای دسته متوسط آزاده چرا چراغ خاموش بودن ماشین و سرعت غیر مجاز نباید آزاد باشه تا اون حس ماافیاایی بودن رو بهتر درک کنیم؟ 2 دقیقه قبل، CyberDyne گفته است: من فکر میکنم توی امریکا تا 50 سال پیش رقابت های بین گنگستر ها و ماافیا ها تا جایی که حل اختلاف با خودشون باشه کاری نداشتن بهشون. شهر دست اینا بود. فقط اگر به مردم اسیب میرسوندن و کلا به دولت اسیب میرسوندن دیگه دولت و پلیس وارد میشد و دخالت میکرد. الانم اگر ماافیا به دسته ملایم یا سیویل تیر بزنه وارن کال میاد یا اگر اینا رو بکشه مجازات فکشن میشن. حالا این نظر منه به هر حال اینایی که میگی درست من میگم به اضافه اینایی که شما گفتین چرا که چراغ خاموش بودن وسیله نقلیه فکشن دسته متوسط و سرعت غیر مجاز طبق قانون لحاظ شه؟ ماافییاا که قانون نمیشناسه! -قانون نسبت به قوانین دسته ویژه نه قوانین عمومی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در سهشنبه در 07:52 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:52 (ویرایش شده) درود بله جریمه میشی اما تیراندازی فقط جلوی اعضای دپارتمان پلیس PD مشکل داره وگرنه ممانعتی نداره ۱ ساعت قبل، amirdii گفته است: حتی کاپ ها هم در زمان duty off باشن قوانین رانندگی رعایت نکنند مجازات میشن ربطی نداره اگه با ماشین اقلیت باشید و اژیر خاموش باشه مجازات داره ویرایش شده سهشنبه در 07:53 توسط Alonso نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wolf King Family متــAlonsoــین ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در سهشنبه در 07:58 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:58 دوستان عزیز فکر کنم منظور دقیقمو نفهمیدین اینه که پیشنهاد میدم برای ماافییاا ها سرعت غیر مجاز و چراغ خاموش بودن وسیله نقلیه براشون طبق قانون لحاظ نشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در سهشنبه در 07:58 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:58 ۱ ساعت قبل، MiLo گفته است: یعنی منه ماافیاا وقتی دارم جلوی PB دوئل میرم با یه ماافیاای دیگه کاپ مربوطه میاد Frisk بده؟ خیر ولی اعضای PD میتونن ساسپند کنن مجوز اسلحه ی هردوتونو 1 دقیقه قبل، MiLo گفته است: دوستان عزیز فکر کنم منظور دقیقمو نفهمیدین اینه که پیشنهاد میدم برای ماافییاا ها سرعت غیر مجاز و چراغ خاموش بودن وسیله نقلیه براشون طبق قانون لحاظ نشه موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در سهشنبه در 08:13 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:13 ۱ ساعت قبل، MiLo گفته است: یعنی منه ماافیاا وقتی دارم جلوی PB دوئل میرم با یه ماافیاای دیگه کاپ مربوطه میاد Frisk بده؟ نه نمیاد چون آزاده ولی اگه یه پلیر معمولی باشه چی؟ میاد Frisk میده و وانتد رو میزنه حالا من میگم اگه برای این مورد تیر اندازی و نگه داشتن دراگ برای دسته متوسط آزاده چرا چراغ خاموش بودن ماشین و سرعت غیر مجاز نباید آزاد باشه تا اون حس ماافیاایی بودن رو بهتر درک کنیم؟ اینایی که میگی درست من میگم به اضافه اینایی که شما گفتین چرا که چراغ خاموش بودن وسیله نقلیه فکشن دسته متوسط و سرعت غیر مجاز طبق قانون لحاظ شه؟ ماافییاا که قانون نمیشناسه! -قانون نسبت به قوانین دسته ویژه نه قوانین عمومی ببین عزیز duel بدی جلو Police PD ، اون که suspend میشی ببین پراگ ، گان ، حتی frisk هم بده باز چیزی نمیشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در سهشنبه در 08:16 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:16 سلام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در سهشنبه در 08:22 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:22 در ۱۴۰۳/۹/۱۸ در 08:42، MiLo گفته است: سلام به همه! این تاپیک فقط یه سواله من زیاد تو گیم فعالیت ندارم، ولی وقتی دراگ و تیراندازی برای دسته متوسط آزاد هست، آیا جریمههای سرعت غیرمجاز و چراغ خاموش بودن ماشین در شب برای این دسته طبق قانون لحاظ میشه؟ اگه میشه مثل دراگ و تیراندازی آزاد کنیم تا اون حس دسته متوسطیی بودن این دسته رو حس بکنیم. ممنون میشم نظراتتون رو راجب این موضوع مطرح کنید. با سلام، وقت بخیر اقلیت های دسته متوسط از اسمشونم معلومه، دسته متوسط هستن دسته متوسط کسانی هستن که به قانون اهمیته زیادی نمیدن، خب اینا میتونن از Speedc هم رد بشن دیگه، چه ایرادی داره اون موقع هم میتونن قانون شکنی کنن و فرار کنن نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در سهشنبه در 08:57 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:57 ۱ ساعت قبل، Destroyer گفته است: با سلام، وقت بخیر اقلیت های دسته متوسط از اسمشونم معلومه، دسته متوسط هستن دسته متوسط کسانی هستن که به قانون اهمیته زیادی نمیدن، خب اینا میتونن از Speedc هم رد بشن دیگه، چه ایرادی داره اون موقع هم میتونن قانون شکنی کنن و فرار کنن + نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در سهشنبه در 13:17 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:17 4 ساعت قبل، Destroyer گفته است: با سلام، وقت بخیر اقلیت های دسته متوسط از اسمشونم معلومه، دسته متوسط هستن منظورم دسته متوسط هست که اشتباه تایپ کردم نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در سهشنبه در 13:20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:20 1 دقیقه قبل، Destroyer گفته است: منظورم دسته متوسط هست که اشتباه تایپ کردم تلااش برای نوشتن ماافیااا ولی خودکار به دسته متوسط سانسور میشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در سهشنبه در 13:28 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:28 (ویرایش شده) جریمه که جریمس برای متوسط ویرایش شده سهشنبه در 13:30 توسط DastGheyb نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در سهشنبه در 13:32 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:32 11 دقیقه قبل، MiLo گفته است: تلااش برای نوشتن ماافیااا ولی خودکار به دسته متوسط سانسور میشه عجیبه، چرا ما*فیا نوشته نمیشه؟! جالب بود نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در سهشنبه در 13:33 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:33 دسته متوسط مینویسم م#ا*ف*یا مینیوسه وسته متوسط نقل قول alchemist ☠ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRaXie ارسال شده در چهارشنبه در 06:15 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 06:15 با پیشنهاد شما موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spoit ارسال شده در چهارشنبه در 06:16 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 06:16 موافقم + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در چهارشنبه در 10:40 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 10:40 در ۱۴۰۳/۹/۲۰ در 11:28، MiLo گفته است: دوستان عزیز فکر کنم منظور دقیقمو نفهمیدین اینه که پیشنهاد میدم برای ماافییاا ها سرعت غیر مجاز و چراغ خاموش بودن وسیله نقلیه براشون طبق قانون لحاظ نشه مخالفم چون تو دنیای واقعیم پلیس اگه بدونه عضو ماافیایی از خجالتت در میاد چه برسه به خاطرش جریمت نکنه نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در چهارشنبه در 13:22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:22 2 ساعت قبل، OmidGH گفته است: مخالفم چون تو دنیای واقعیم پلیس اگه بدونه عضو ماافیایی از خجالتت در میاد چه برسه به خاطرش جریمت نکنه پس اونیکه دراگ و اسلحه تو دستشه و راست راست داره ازشون استنفاد میشه رو هم برای دسته متوسط wanted رو بدن یا اینوری یا اونوری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در چهارشنبه در 20:14 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:14 6 ساعت قبل، MiLo گفته است: پس اونیکه دراگ و اسلحه تو دستشه و راست راست داره ازشون استنفاد میشه رو هم برای دسته متوسط wanted رو بدن یا اینوری یا اونوری جلو پلیس تیر بزنه قابل مجازاته و اینکه سرور RPG عه یعنی عناصر زندگی واقعی رو داره اما کاملا روشون نمیچرخه طبیعیه یسری چیزا با واقعیت فرق کنه نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIjaponi ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل مشتی طبیعیه عادت میکنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.