imtaha ارسال شده در شنبه در 20:05 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:05 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ــــ • توضیحات: سلام و درود خدمت همه کار ما از این قراره که بنده می خواستم کلنم را به یک پلیر بفروشم برای اینکه به توانم کلنم را سل بدم باید ۴کاه گلد داشته باشم و به دنبال گلد یا طلای بازی می گشتم که یه آگهی دیدم که مال محمد زنگ بود زنگ زدم از ایشون قیمت پرسیدم گفت ۲میلیون است قیمت مناسبی بود بهش گفتم که من ۱۶۰ کاه کم دارم آقا محمد هم گفت باشه نگه می دارم من که پول کم داشتم به چند تا از بچه ها کال دادم اگه خواسته باشین می توانم به گم و گفتن ما نداریم بعد NRG-500 داشتم که فروختم و رفتم بعد از ۱ساعت Find پیدا کردم آقا محمد در حال duel بود گفت یه لحظه وایسا تموم بشه میام سل می دم منم که اجله داشتم اومد سل داد منم سریع acc کردم و رفتم یه کاری تو گیم داشتم سریع رفتم و یه ۲تا ۳ ساعت داخل گیم آنلاین بودم کار پیش آمدم مجبور شدم از گیم برای چند ساعت برم بیرون بعد اینکه آنلاین شدم از قبلاً وانت داشتم رفتم jail یا زندان بعد اینکه در اومدم دور از گوشی در انجام کاری بودم کارمو انجام دادم دیدم که آقا محمد داره منو صدا میکنه بعد رفتیم چند متری جلوتر دیدم ادمین صدا کرده ادمین لول ۱ داشت میگفت که زود باش زود میری بانک با یه لحن زور گویی و سریع منم گفتم حاجی چی میگی بعدش رفتن بعد با هلپر Camera داشتیم صحبت می کردیم دیدم که ادمین ViPeX منو TP داده می گه یا باید پس بدی منم که می خواستم که ادمین بیشتر توضیح بده ادمین می گفت همکاری نمی کنی زود زود میگت منم می گفتم نمی توانم کمک کنم بعد دیدم بنم کرده . خواهش میکنم از ادمین ViPeX که از دیدگاهی دیگر به این معامله نگاه کنم و از ادمین ها می خواهم که رسیدگی کنند که این موضوع خیلی منو گیج کرده و برام مهم است صحبته دیگری نداشتم خداکنه حق به حق دار برسه . • مدارک (فیلم یا عکس): ـــ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asllan ارسال شده در یکشنبه در 05:13 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 05:13 درود خدمت پاسخگوی عزیز و همچنان شاکی عزیز توضیحات لازم و مدارک لازم ارسال شد! Staff-Note 1 Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در یکشنبه در 15:18 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:18 درود: @imtaha, عزیز: طبق مدارک ارسالی, عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده است. در نظر داشته باشید که ادمین ها ناظر بر معماملات می باشند و در صورت ایجاد مشکل قادر به پیگیری و رسیدگی به آن امور را می باشند. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. 2 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده