M12 ارسال شده در شنبه در 19:18 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:18 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - •توضیحات: سلام ایشون وقتی من بی دلیل بن زد من داشتم با آقای GeO صحبت میکردم که آقای Andrias بنده را 4 روز بن زد و من کنار House بودم که این اتفاق افتاد لطفا رسیدگی کنید. و ریپورت داده بودم به آقای GeO که در اسپان کیل کمکم کند که اسپان کیل نکنند افراد که دمه هوسم بودند • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده شنبه در 19:22 توسط M12 توضیحات کامل نبود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در یکشنبه در 15:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:36 درود خدمت سرپرست عزیز و شاکی محترم. Staff-Note 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در یکشنبه در 15:55 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:55 درود: @M12, عزیز: طبق مدارک ارسالی عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. 2 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده