Cheter ارسال شده در December 7, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2024 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - •توضیحات: سلام ایشون وقتی من بی دلیل بن زد من داشتم با آقای GeO صحبت میکردم که آقای Andrias بنده را 4 روز بن زد و من کنار House بودم که این اتفاق افتاد لطفا رسیدگی کنید. و ریپورت داده بودم به آقای GeO که در اسپان کیل کمکم کند که اسپان کیل نکنند افراد که دمه هوسم بودند • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده December 7, 2024 توسط M12 توضیحات کامل نبود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در December 8, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2024 درود خدمت سرپرست عزیز و شاکی محترم. Staff-Note 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در December 8, 2024 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2024 درود: @M12, عزیز: طبق مدارک ارسالی عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. 2 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده