amirdii ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۹/۱۷ در 10:07، Tommy گفته است: دورو بر همه یکی از مشکلات خیلی بد این که وقتی در زندان ها می خواد بازه بشه ۵ دقیقه زود تر همه پولیس ها میان تو و تو حیات هستند که در نریم و این خیلی بده به نظر من پولیس ها نباید بیان اونجا که چون تا بیل رو میگیریم دستمون پولیس قائم میشه که بکشه لطفان یه کاریش کنید خیلی بده. با تشکر از شما پولیس(پلیس) حیات(حیاط) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALI90s ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 24 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: آخرین بار که چک کردم اسم شمارو تو تیم بررسی پیشنهادات ندیدم تو الان فکر کردی نظر من مهم بود من همینطوری گفتم یکم به مغزت فشار بیار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamdng50 ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل اصلا کار NG همینه که نزاره زندانی ها فرار کنند اگر فرار به همین راحتی باشه شما روزی 4 بار راب میزنید و پولدار میشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 9 ساعت قبل، AMIRALI90s گفته است: تو الان فکر کردی نظر من مهم بود من همینطوری گفتم یکم به مغزت فشار بیار اول یکم ادب و احترام یاد بگیر باقیش پیشکش نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.