رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

تمسخر و اعتراف کردن که فوش داده/shahzadh

Carlos

ارسال‌های توصیه شده

• عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: %5BICY%5DHaSaN.png
• عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: shahzadh.png
• توضیحات: با سلام به تمامی کارکنان عزیز ارساکیا گیم من از آقای Shahzadh شکایت دارم ایشون در مکان عمومی هم تمسخر میکرد و هم تعریف کرد که فوش داده در مکان عمومی می‌گوید فوش دادم بهت حال کردی
• شاهد ها: -
• مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/423705_24XRecorder-05122024-203659.mp4

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این آقا هر هفته از من شکایت های بی مورد می کنه تا الان بالای 6با از من شکایت کرده رد شده شکایت می مورد هم بین 5تا30 روز محرومیت از بازی داره امید وارم ادمین های عزیز بعد رد شدن این شکایت خودتون چک کنن ببین چند بار شکایت بی دلیل کرده خود ادمین ها این فرد را مجازات کنن.

👈🖤میکه رفاقت قصه تلخ است که از نامش گریزانم به نامردان مکن مردی که من کردم پشیمانم 🖤👉

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکی عزیز

شکایت شما رد شد.

در ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ در 12:28، Ali گفته است:

اگر عضوی را در سرور دیدید که خلاف قوانین عمومی عمل می کند شما می توانید با استفاده از فرم و مدل زیر او را گزارش دهید.

گزارش مورد نظر باید یک تاپیک در همین فروم باشد و موضوع تاپیک باید به شکل رو به رو باشد: اسم طرف - نوع گزارش مثلا AliAssassiN - توهین

لطفاً از هرگونه توهین، بی احترامی، اسپم، کنایه و موارد اضافی ممنوع خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد)

شکایات خود را فقط در همین تاپیک مطرح کنید و به صورت خصوصی ارسال نکنید.

فرم:

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل

عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

توضیحات: 

مدارک (فیلم یا عکس): 

فرم شکایت را طبق توضیحات پر کنید.

+ بسته شد.

☠ atiye.png

☠ EnDWaY.png
« Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн »

لینک به دیدگاه

• JinX موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...