PatrioT ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 درود، پیشنهاد من این هست که بعد از اینکه ساعت ماهانه ریست شد بهمون بر اساس ساعت بازی کرده طلا و پول داده بشه، این پیشنهاد دو حالت داره، حالت اول؛ به طور ساده همون براساس ساعت بازی کرده طلا و پول بگیریم مثلاً من ۱۵۳ ساعت بازی کردم ۱۵۳ تا طلا و ۱۵۳ هزار دلار پول داده شه، حالت دوم؛ به طور خیلی رندوم بین اعداد ساعات بازی کرده جایزه به ما داده شه یعنی اگه ۱۵۳ ساعت بازی کرده بودیم همون ۱۵۳ تا طلا و ۱۵۳ هزار دلار پول داده شده یا مثلاً ۳۵۱ هزار دلار پول و ۳۵۱ طلا یا هر طوری که شما فکر میکنید، با کدوم حالت موافق هستید بگید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 تکراری مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2930338593 ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 پیشنهاد خوبیه ولی فکر نکنم کسی قبول کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 با سلام، وقت بخیر پیشنهاد شما خوب می باشد موفق باشید نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.