PatrioT ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 درود، پیشنهادی داشتم برای روند Arrest شدن بازیکنها، این پیشنهاد دو حالت داره که شما هر کدوم رو پسندید بگید؛ حالت اول اینکه وقتی به مکان موردنظر رسیدیم بازیکن خودکار Arrest بشه، حالت دوم اینکه بازیکنهایی که سوار ماشین/موتور ما بودن دیگه نیاز نباشه Arrest ID/ یا اسم بازیکن رو بزنیم فقط Arrest/ که زدیم بیفتن زندان، خودم حالت اول رو بیشتر میپسندم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در December 5 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5 با حالت اول که مخالفم (-) حالت دو میتونه جالب باشه موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 با سلام، وقت بخیر در مورد پیشنهاد اول خدمت شما عرض کنم که شاید بنده با همکارم باشم و برای مثال ۲ مجرم در وسیله نقلیه ما حضور داشته باشند، در این حال اگر بنده قصد فرستادن به زندان هردو مجرم را نداشته باشم دردسر ساز میشود اما برای مثال اگر دستوری با عنوان: AutoArrest/ اضافه شود میتواند در صرفه جویی وقت کمک کند در مورد پیشنهاد دوم شما خدمت شما دوست محترم عرض کنم که توضیحاتی که ارائه داده اید مربوط به دستور Cuff/ می باشد، اگر برای این مورد دستوری با عنوان: AutoCuff/ اضافه گردد بسیار عالی می شود موفق باشید نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
tahaM2 ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در December 7 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7 با سلام خدمت شما نظر بنده درباره پیشنهاد شما با احترام با پیشنهاد ۲ موافق ام و با پیشنهاد ۱ مخالف ام موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در December 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7 3 ساعت قبل، Destroyer گفته است: با سلام، وقت بخیر در مورد پیشنهاد اول خدمت شما عرض کنم که شاید بنده با همکارم باشم و برای مثال ۲ مجرم در وسیله نقلیه ما حضور داشته باشند، در این حال اگر بنده قصد فرستادن به زندان هردو مجرم را نداشته باشم دردسر ساز میشود اما برای مثال اگر دستوری با عنوان: AutoArrest/ اضافه شود میتواند در صرفه جویی وقت کمک کند در مورد پیشنهاد دوم شما خدمت شما دوست محترم عرض کنم که توضیحاتی که ارائه داده اید مربوط به دستور Cuff/ می باشد، اگر برای این مورد دستوری با عنوان: AutoCuff/ اضافه گردد بسیار عالی می شود موفق باشید شما درست میفرمایید AutoArrest/ و AutoCuff/ بهتره، بنده هم هرچی برای شما و بازیکنای دیگه راحت باشه با اون موافقم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.