InVasIoN ارسال شده در December 4 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده هلپ می دادم که آقای ایگنور افتاد منم سوال پرسیدم سوالم نصفه گفت و آفلاین شد ۷ دقیقه صبر کردم بنده آنلاین شد ولی /requestgoto نزد رفتم پیشش گفتم گفتم چرا نیومدی میگفت من زدم تو اف بودی بنده مدرک دارم تا ۷ دقیقه رو من گوتو نکرد منم تو خیابون بودم مجبور شدم آفلاین بشم • مدارک (فیلم یا عکس): برای جناب @ZakharAsli ارسال شد. 1 My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNORE ارسال شده در December 4 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 با سلام و درود. مدارک لازم: Staff-Note توضیح میدم که موقعه من نت من پرید و از گیم برگشتم خواستم بیام پیش شما دیدم از بازی خارج شدین. 1 یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در December 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 55 دقیقه قبل، IGNOR گفته است: من نت من پرید و از گیم برگشتم عجیب هست که، شما 7 دقیقه طول کشید که آنلاین بشید تا من آفلاین شدم شما اومدید؟ مدارک که نشون میده آنلاین شدین و گوتو نکردین : My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در December 4 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4 با سلام @InVasIoN شکایت شما رد شد نه تنها مدارک شما کافی نیست بلکه شکایت شما هم رد شد 1 ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده