InVasIoN ارسال شده در December 4, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2024 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده هلپ می دادم که آقای ایگنور افتاد منم سوال پرسیدم سوالم نصفه گفت و آفلاین شد ۷ دقیقه صبر کردم بنده آنلاین شد ولی /requestgoto نزد رفتم پیشش گفتم گفتم چرا نیومدی میگفت من زدم تو اف بودی بنده مدرک دارم تا ۷ دقیقه رو من گوتو نکرد منم تو خیابون بودم مجبور شدم آفلاین بشم • مدارک (فیلم یا عکس): برای جناب @ZakharAsli ارسال شد. 1 My accounts گــــیــــر کــــردیــــمــــ بیــــن ســــاعــــتــــیــــ کــــهــــ نمــــیــــگــــذرهــــ و و عــــمــــریــــ کــــهــــ زود مــــیــــگــــذرهــــ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNORE ارسال شده در December 4, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2024 با سلام و درود. مدارک لازم: Staff-Note توضیح میدم که موقعه من نت من پرید و از گیم برگشتم خواستم بیام پیش شما دیدم از بازی خارج شدین. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در December 4, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2024 55 دقیقه قبل، IGNOR گفته است: من نت من پرید و از گیم برگشتم عجیب هست که، شما 7 دقیقه طول کشید که آنلاین بشید تا من آفلاین شدم شما اومدید؟ مدارک که نشون میده آنلاین شدین و گوتو نکردین : My accounts گــــیــــر کــــردیــــمــــ بیــــن ســــاعــــتــــیــــ کــــهــــ نمــــیــــگــــذرهــــ و و عــــمــــریــــ کــــهــــ زود مــــیــــگــــذرهــــ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در December 4, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2024 با سلام @InVasIoN شکایت شما رد شد نه تنها مدارک شما کافی نیست بلکه شکایت شما هم رد شد 1 ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده