GOKO ارسال شده در December 3 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: توضیحات:من داشتم با پسر عمه ام درباره ی اکانتش حرف میزدم بعد کنارش دوستشم بود بعد دوستش با من مشکل داشت و ریپورت داد من و پسر عمه ام فکر کردیم داره شوخی میکنه اما به ادمینMorteza الکی گفت داریم با پول واقعی معامله میکنیم در حالی که ما فقط داشتیم صحبت میکردیم بعد من آفلاین شدم و روز بعدش وفتی اومدم تو بازی دیدم اکانتم تعلیق شده به دلیل معامله با پول واقعی و ادمین Morteza تعلیقم کرده من سه تا شاهد دارم ولی الان آفلاین هستن لطفا از تعلیق بیرون بیارید من رو من کاری نکردم مدارک (فیلم یا عکس):مدارکی ندارم اما شاهد دارم ادمینMorteza هم اگه مدارکی داره بزاره از همه متشکرم ویرایش شده December 3 توسط GOKO یک کلمه جا ماند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در December 3 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در December 3 درود و وقت بخیر خدمت شما و مسئول محترم مدارک ارسال شد. Staff Note God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در December 6 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 درود: در حال بررسی....... 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در شنبه در 16:16 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:16 @GOKO, عزیز: طبق بررسی مدارک موجود, عملکرد سرپرست مربوطه صحیح بوده است. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده