amobangi ارسال شده در November 29 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: چند مورد هست که از لیدر شکایت دارم: 1 - لیدر زمانی که من وانتد داشتم مجبورم کردن ازم تست بگیره و من برای اینکه کیک نشم و در تست ریجکت نشم مجبور بودم چت کنم. 2 - AV بی دلیل باتوجه به اینکه جواب سوال درست دادم. 2 - من میتونم 5AV بگیرم تا ریجکت شم ولی لیدر منو با 3AV ریجکت کردن. عکس تمام این شکایات موجوده و ارسال میشه. **(فقط ی چیزی ک میخواستم بگم چرا باید رقابتی بین کلنی هست باید به دشمنی تبدیل کنید و مارو رد کنید.) • مدارک (فیلم یا عکس): Pic1 Pic2 Pic3 Pic4 Pic5 ویرایش شده November 29 توسط amobangi 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در November 30 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30 در حال بررسی... 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 با سلام و درود دوست عزیز @amobangi شما به دلایلی که میخواهم خدمت شما عرض کنم ریجکت شدید. 1- اینکه از شکایت بیمورد خودداری فرمائید. 2- سوالی که از شما پرسیده شده این بوده: مجازات مشت کوبیدن به ماشین دیگران و بنده به شما AV دادم که بعد به شما توضیح دادم که AV به اشتباه بوده و ادامه دادیم به تست و شما شروع به دادن چت و استفاده از مایکروفن کردید. نقل قول https://uploadkon.ir/uploads/3f3d29_24AG-SA-0045.jpg این از مدارک ارسالی خود شما است که بنده دیگر نیاز به ارسال مدارک نیست خب! چرا؟ چون من اول تست به شما تذکر دادم چندینو چند بار که از مایکروفن و چت خودداری فرمائید مهم اینجاست که بنده با مایکروفن برای شما توضیح دادم و مدارک بیشتر به @Robert عزیز ارسال میشود. موفق و پیروز باشید. https://uploadkon.ir/uploads/ef0316_24yS0zLjvRuUI3ln5ZrbtEp.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در December 2 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2 درود @amobangi شکایت شما رد شد. به شما قبل از تست گفته شده بود که چت یا Voice بیمورد ندید و شما اقدام به ارسال چت بیمورد کردید. (درصورتی که به شما AV داده شد در تست نباید چتِ بیمورد ارسال کنید و باید در انجمن این مسئله رو پیگیری کنید). موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده