Alonso ارسال شده در جمعه در 23:20 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 23:20 عجیبه نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wolf King Family متــAlonsoــین ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در جمعه در 23:33 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 23:33 ناموصا برای جلب توجه نیاید یه تاپیکی مثل این بزنین نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در شنبه در 03:14 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 03:14 16 ساعت قبل، Leaked گفته است: بعد از 1 هفته پرس جو فهمیدیم ک دوست عزیزمون اقای @EDWARD فوت شدن و از تمامی دوستان ک پرسیدن از ما و مهم بود براشون ممنونم روحش شاد و یادش گرامی اصلن خوشم نیومد کارت قشنگ نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در شنبه در 11:27 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:27 خوب کیانم سری این موضوع ک گفته شایعستو این چیزا قابل توجه دوستان اول مرده یا زنده بودنش مهم نیست وقتی داداشش زنگ زده به من خبرشو رسونده09039848514 زنگ بزنین هم تسلیت بگین هم بپرسین ازشون و بازم تو اینجا اعلام میکنم روحش شاد و یادش گرامی دیگه جواب این حرفای که میگن شایعستو نمیدم لطفا ادامه ندین 6 دقیقه قبل، EDWARD گفته است: خوب کیانم سری این موضوع ک گفته شایعستو این چیزا قابل توجه دوستان اول مرده یا زنده بودنش مهم نیست وقتی داداشش زنگ زده به من خبرشو رسونده09039848514 زنگ بزنین هم تسلیت بگین هم بپرسین ازشون و بازم تو اینجا اعلام میکنم روحش شاد و یادش گرامی دیگه جواب این حرفای که میگن شایعستو نمیدم لطفا ادامه ندین قابل توجه @Integer @HaftJad @EzraeeI و... نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در شنبه در 11:39 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:39 11 دقیقه قبل، EDWARD گفته است: خوب کیانم سری این موضوع ک گفته شایعستو این چیزا قابل توجه دوستان اول مرده یا زنده بودنش مهم نیست وقتی داداشش زنگ زده به من خبرشو رسونده09039848514 زنگ بزنین هم تسلیت بگین هم بپرسین ازشون و بازم تو اینجا اعلام میکنم روحش شاد و یادش گرامی دیگه جواب این حرفای که میگن شایعستو نمیدم لطفا ادامه ندین قابل توجه @Integer @HaftJad @EzraeeI و... ما هم موندیم والا چی بگیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در شنبه در 11:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:49 22 دقیقه قبل، EDWARD گفته است: خوب کیانم سری این موضوع ک گفته شایعستو این چیزا قابل توجه دوستان اول مرده یا زنده بودنش مهم نیست وقتی داداشش زنگ زده به من خبرشو رسونده09039848514 زنگ بزنین هم تسلیت بگین هم بپرسین ازشون و بازم تو اینجا اعلام میکنم روحش شاد و یادش گرامی دیگه جواب این حرفای که میگن شایعستو نمیدم لطفا ادامه ندین قابل توجه @Integer @HaftJad @EzraeeI و... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lMaedeh ارسال شده در شنبه در 12:15 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:15 نقل قول بی مَرامی رَسمِ آدمای مفت خوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaDiSeH ارسال شده در شنبه در 12:15 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:15 نقل قول 𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 ♡ 𝖲𝗈𝗆𝖾𝗍𝗂𝗆𝖾𝗌 𝗒𝗈𝗎 𝗁𝖺𝗏𝖾 𝗍𝗈 𝗅𝗈𝗏𝖾 𝗉𝖾𝗈𝗉𝗅𝖾 𝖿𝗋𝗈𝗆 𝖺 𝖽𝗂𝗌𝗍𝖺𝗇𝖼𝖾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
meliona ارسال شده در شنبه در 12:20 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:20 ایلان فن بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در شنبه در 12:31 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:31 دوستان اگر نیاز به دیده شدن دارید بگید به بنده تعداد ری اکت هاتونو از عالی اساسین بیشتر میکنم ولی نکنید لطفا این کارارو نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در شنبه در 12:37 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:37 3 دقیقه قبل، DastGheyb گفته است: دوستان اگر نیاز به دیده شدن دارید بگید به بنده تعداد ری اکت هاتونو از عالی اساسین بیشتر میکنم ولی نکنید لطفا این کارارو اخه چی بگم به تو فشت بدم حیف اکانت ارمینه البته استفاده دیگه قرار نیست بشه قرار بود جواب ندم ولی زورم میاد کسای ک اعدای رفاقت میکنن بعد تو فروم و گیم پشتش حرف میزنن برید گاوچرونی تونو کنید بجای اعدای رفاقت ارع بجای تسلیت گفتن بعضیاس ک اسم نمیبرم پشتش *وه میخورن 1 دقیقه قبل، EDWARD گفته است: اخه چی بگم به تو فشت بدم حیف اکانت ارمینه البته استفاده دیگه قرار نیست بشه قرار بود جواب ندم ولی زورم میاد کسای ک اعدای رفاقت میکنن بعد تو فروم و گیم پشتش حرف میزنن برید گاوچرونی تونو کنید بجای اعدای رفاقت ارع بجای تسلیت گفتن بعضیاس ک اسم نمیبرم پشتش *وه میخورن لطفا پخشش نکنید از این بیشتر که بعضیا بابت اینکه میگن یارو خودش مرده ک یسری توجه کنن بهش اخه توی ک بودو نبودت براش مهم نبود چی میگی پشتش انقد حرف نزن بود و نبود هیچکس برای ارمین مهم نبود کلن کجا بودین شما وقتی حالش بد بوده باز نمیکنم موضوع رو انقد حرف نزنین بود و نبود من کیانم براش مهم نبود چ برسه ب شما نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entezar ارسال شده در شنبه در 13:03 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:03 داداش الان که چی ؟ نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 انسان یک تیکه کاغذ بی ارزش رو به پول تبدیل کرد ولی ببین همون پول آدما رو به چی تبدیل کرد یک هیولا! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در شنبه در 13:14 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:14 اگه تو حسینی من یزیدم اینجا کربلاست نمیذارم سر برات، نظری ندارم بده شیص نقل قول ━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTGoD ارسال شده در شنبه در 13:45 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:45 روحش شاد نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در شنبه در 14:04 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:04 شایعه نسازید میخوتید بای بدید بگید خوب مثل غلیرضا نوردای نکنید نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Healer ارسال شده در شنبه در 14:41 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:41 ما که نمیدونیم شایعست یا واقعیت ولی اگه واقعیت بود خیلی کار زشتی بود که تو مطالب طنز گذاشتی + اگرم واقعیته روهش شاد. نقل قول ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! CaKe Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در شنبه در 16:01 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:01 بالاخره واقعا مرده یا نمرده؟ نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
THEamirr ارسال شده در شنبه در 20:23 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:23 عجیبه نقل قول :My Accounts 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در یکشنبه در 16:58 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:58 نه بابا شایعه نیست؟ واقعا حس بدیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۹/۱۰ در 15:45، lMaedeh گفته است: چسب راضی بیارم؟ از این به این تبدیل شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salleh ارسال شده در 15 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دقیقه قبل روحش شاد نقل قول ♥Persepolis♥RealMadrid♥ Hala Madrid لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.