iMostafa ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من لایسنس گانم ساسپند بود و در یک وار شرکت نداشتم ولی ایشون اف پی هشتاد کرد • مدارک (فیلم یا عکس): لطفا از لیدر مربوطه طلب کنید 2 2 Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs.. اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره.. ️ :𝑴𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در November 29 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29 درود @ProGrammer 24 ساعت فرصت ارائه مدارک را دارا هستید. در صورت عدم ارسالِ مدارک شکایت تایید خواهد شد. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در November 29 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29 (ویرایش شده) سلام عرض میکنم خدمت شما شاکی محترم @iMostafa اگر به UCP خودتان یه نگاهی کرده باشید میبینید که شما به دلیل عدم حضور در جنگ اجباری 1 بار اخطار لفظی دریافت کرده اید. و برای بار دوم حضور نداشتید در جنگ اجباری اخطار اقلیت دریافت کردید. خدمت شما که عرض کنم برای بار سوم هم تشریف نداشتید که مجوز, گان نداشتید و در جنگ حضور نداشتید. پ.ن: حتی شما گفتید نمیتونم بیام وار گفتم اشکال نداره 2 روز تویه HQ ایستاده بودید و من به شما چیزی نگفتم. مدارک ارسال شد @Robert نقل قول غایب بودن در رقابتهای اجباری یا قراردادی: (در صورت نگرفتن مرخصی) برای بار اول - اخطار لفظی. برای بار دوم - Faction Warn. برای بار سوم - اخراج از اقلیت. • شما فقط حق دارید در ماه یک هفته رقابت های اجباری را مرخصی بگذارید، همچنین اعضای تازه وارد به دسته متوسط حق ندارند اولین رقابت اجباری را مرخصی قرار دهند و باید حتماً شرکت کنند. • زمانی که مقام های بالا در رابطه با رقابت قراردادی با شما هماهنگ سازی کردهاند شما موظف به حضور در زمان مشخص شده میباشید. در غیر این صورت در صورت عدم داشتن مرخصی تأیید شده طبق بند بالا با شما برخورد خواهد شد. ویرایش شده November 29 توسط ProGrammer 1 https://uploadkon.ir/uploads/ef0316_24yS0zLjvRuUI3ln5ZrbtEp.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در November 30 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30 درود @iMostafa شکایت شما رد شد. متاسفانه شما در War حضور نداشتید. (Suspend بودن شما نتیجه سهل انگاری خودتون رو نشون میده) نقل قول غایب بودن در رقابتهای اجباری یا قراردادی: (در صورت نگرفتن مرخصی) برای بار اول - AV. برای بار دوم - Faction Warn. برای بار سوم - اخراج از اقلیت. • شما فقط حق دارید در ماه یک هفته رقابت های اجباری را مرخصی بگذارید، همچنین اعضای تازه وارد به دسته متوسط حق ندارند اولین رقابت اجباری را مرخصی قرار دهند و باید حتماً شرکت کنند. • زمانی که مقام های بالا در رابطه با رقابت قراردادی با شما هماهنگ سازی کردهاند شما موظف به حضور در زمان مشخص شده میباشید. در غیر این صورت در صورت عدم داشتن مرخصی تأیید شده طبق بند بالا با شما برخورد خواهد شد. موفق باشید، بدرود. 1 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده