NEYMAR ارسال شده در November 26, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2024 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست • توضیحات: شکایات بیمورد و علکی در صورت شکایات بیمورد مجازت خواهید شد: ( بین 5 تا 30 روز محرومیت ) • مدارک (فیلم یا عکس): شکایت از بنده در صورتی که مجازات شده بودم شکایت از اراس در صورتی که مجازات شده بود شکایت از Strick شکایت از NEVERGIVEUP 6 دقیقه قبل، ROKY گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست • توضیحات: شکایات بیمورد و علکی در صورت شکایات بیمورد مجازت خواهید شد: ( بین 5 تا 30 روز محرومیت ) • مدارک (فیلم یا عکس): شکایت از بنده در صورتی که مجازات شده بودم شکایت از اراس در صورتی که مجازات شده بود شکایت از Strick شکایت از NEVERGIVEUP شکایت از LoneGod در صورتی که مجازات شده بودـ شکایت از Yeager https://forum.arsacia.ir/topic/53525-نا-عدالتی-yeager/ شکایت از ROKY بیمورد و شکایتش رد شد 1 3 ᎷᎩ ᎪᏟᏟᎾᏌᏁᎢ ᎷᎩ ᏴᎡᎾᎢᎻᎬᎡ #زن_زندگی_ازادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در November 27, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2024 که بیشتر این شکایات سریع قبل مجازات شدم و دوباره همون هارو گذاشتی در صورت نیاز مدارک ارسال میشود به پاسخگوی شکایات و Yeager من را مجازات کرد و ۷ روز من را بن داد میتوانید از داخل ucp ببینید به قول بهروز وثوقی: گور بابای عشق اگه پول تو جیبت نباشه حتی قصابی سر کوچه بت دل نمیده چه برسه به عشقت...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در November 27, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2024 در حال بررسی... ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در December 9, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2024 درود خدمت شاکی محترم @ROKY شکایت شما رد شد. ایشان به تازگی به دلیل شکایات بی مورد مجازات شدند. +بسته شد. این پست رو (به همراه قرعه کشی 3x 2040 Gold) از دست ندید: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده