SeCShoT ارسال شده در August 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام من از ایشون مدرک توهینی که من کردم رو میخوام و میخوام بدونم چه توهینی کردم که بن شدم ، شکایت توی فروم نیست، اگه ایشون مدرک دارن تا منم مدرک خودمو تحویل بدم. بــاشد تــا واســطه هــا نــباشند • مدارک (فیلم یا عکس): Tᴏɴᴅ Tᴏɴᴅ Bᴇɢᴏ Lᴀ DᴏLᴀʀᴀ SᴇC SʜᴏT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در August 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2018 (ویرایش شده) با سلام، مدرک ایشون به اندازه کافی فحاشی شدید شما و Miss_Sogand را اثبات می کند! با شکایت های بدون دلیل و منطق، هم وقت ما و هم وقت خودتان را نگیرید. با تشکر، بسته شد/ ویرایش شده August 31, 2018 توسط BiHan 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده