Mehrab ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: درود طبق قانون قرار بر این شد پس از اتمام مجازات هایه من اکانت Mehrab آنبن شود و 30روز بن بخورند ولی یک ماه از این داستان میگذرد و اکانت من هنوز Ban Yet میباشد اکانت من طبق سخنان ادمین مربوطه تا زمانی که بن سخت افزار بشم اکانت بنده تعلیق میشن و وقتی بن سخت افزار بشم اکانتم بن میشود الان من ۱ماهه بن سخت افزار هستم و اکانتم انبن نشده • مدارک (فیلم یا عکس): UCP ویرایش شده November 26 توسط Mehrab 3 1 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در جمعه در 13:00 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:00 درود شما به شکلهای مختلفی موضوع بن شدنتان را پیگیری کردید و ما به شما اطلاع دادیم که باید صبر کنید. همچنان شما باید تا AGSAMP صبر کنید. این موضوع تصمیم سرپرست مجموعه نیست که از ایشان شکایت کردید. تصمیم توسط مؤسس گرفته شده است. شکایت شما رد شد. بسته شد. 1 3 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده