AimBot ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 (ویرایش شده) خودم : عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: . • توضیحات: من بن بودم و به لیدر قبلی اطلاع داده بودم نمیدونم چجوری ۱ روزه عوض شد و امروز دیدم لیدر عوض شده و من رو کیک داده با FP بسیار زیاد عکس یا فیلم : ندارم چون من از سرور غایب بودم من وقتی بن بودم چجوری میتونم مدرک بیارم ویرایش شده August 30, 2018 توسط LordViper 1 Be yourself But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 با سلام شما بن شده بودی عزیزم و 3 روز بود که انلاین نشده بودی و باید کیک میشدی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در August 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: . • توضیحات: من میخوام بدونم شما به چه دلیلی منو با fp80 اخراج کرده اید؟؟؟ • مدارک (فیلم یا عکس): . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در August 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2018 @saeedkhodaie سلام شما یک FW به خاطر نزاشتن گزارش کار گرفتید و در جلسه هفتگی هم نبودید FW دیگری گرفتید وطبق قانون باید اخراج شین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimBot ارسال شده در August 31, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2018 من نمیدونم من به لیدر قبلی اطلاع داده بودم (@magnito) 1 روزه لیدر عوض میشه من باید 80 Fp بگیرم؟ Be yourself But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در September 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2018 با سلام، @LordViper توضیحات لیدر کاملا واضح می باشد و بر اساس آن، شکایتتان رد شد. @saeedkhodaie در صورتی که همچنان از لیدر Aria.Gh در این مورد شاکی هستید، یک تاپیک شکایت جدید ایجاد کنید. شکایت بسته شد/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده