TeacherAmin ارسال شده در دیروز در 11:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:47 (ویرایش شده) با سلام به پلیر های عزیز ارساکیا. من یه نظری داشتم در مورد دسته ملایم. اقا با وجود اینکه تعداد اعضای فکشن های دسته ملایم شده 45 نفر زدن اکتیویتی سخت شده به خصوص در فکشن معلم مدرسه خیلی زدن اکتیویتی سخت شده از صبح تا شب انلاین بشی بشه روزی 2 یا 3 تا استارت زد و همونارو گیولایسنس بدی. خیلی این دردسر ساز شده برای معلم مدرسه مثلا حقوق الانم کمتر از حقوق رنک 2 هم هست. نظر من اینه که حدالقل پای چک رو اضافه کنید یا اکتیویتی هارو کم کنید یا اعضارو، اخه تو روز دوتا استارت لیسن بزنیم خودش زمان بر هست تا اکتیویتی کامل شه و چیزی به پای چک نمیاد اگر بتونید پای چک بیشتر کنید یا اکتیویتی کم کنید کم کم میشه مثل قبل سازگاری گرفت. چون هر چی بدست میاوردیم از گیولایسنس بود که 98 درصد معلم ها رنک دو شدن و تقریبا برای اون ها هم مشکله. اکثرا میشد از گیولایسنس پایچک ببری بالا ولی الان دیگه اون هم نمیشه. واقعا برای همه ی فکشن های دسته ملایم این اکتیویتی دردسره بزرگیه. هیچکس در این مشکل مقصر نیست و همه حق دارند در کنار هم اکتیویتی فول کنند. نظر دوم من اینه که یه فکشنی در دسته ملایم بسازید و تعداد های فکشن هارو کم کنید. با تشکر از لیدر @RadaN و ساب لیدر @Imanbang که واقعا کم کاری نمیکنند ویرایش شده دیروز در 11:50 توسط aee اضافه کردن بعضی از جمله ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MxM ارسال شده در دیروز در 12:51 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:51 پای چک که نه پیچک والا ما هر موقع لایسنس میخوایم گوشیتون خاموشه مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Imanbang ارسال شده در دیروز در 13:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:14 ۱ ساعت قبل، aee گفته است: با سلام به پلیر های عزیز ارساکیا. من یه نظری داشتم در مورد دسته ملایم. اقا با وجود اینکه تعداد اعضای فکشن های دسته ملایم شده 45 نفر زدن اکتیویتی سخت شده به خصوص در فکشن معلم مدرسه خیلی زدن اکتیویتی سخت شده از صبح تا شب انلاین بشی بشه روزی 2 یا 3 تا استارت زد و همونارو گیولایسنس بدی. خیلی این دردسر ساز شده برای معلم مدرسه مثلا حقوق الانم کمتر از حقوق رنک 2 هم هست. نظر من اینه که حدالقل پای چک رو اضافه کنید یا اکتیویتی هارو کم کنید یا اعضارو، اخه تو روز دوتا استارت لیسن بزنیم خودش زمان بر هست تا اکتیویتی کامل شه و چیزی به پای چک نمیاد اگر بتونید پای چک بیشتر کنید یا اکتیویتی کم کنید کم کم میشه مثل قبل سازگاری گرفت. چون هر چی بدست میاوردیم از گیولایسنس بود که 98 درصد معلم ها رنک دو شدن و تقریبا برای اون ها هم مشکله. اکثرا میشد از گیولایسنس پایچک ببری بالا ولی الان دیگه اون هم نمیشه. واقعا برای همه ی فکشن های دسته ملایم این اکتیویتی دردسره بزرگیه. هیچکس در این مشکل مقصر نیست و همه حق دارند در کنار هم اکتیویتی فول کنند. نظر دوم من اینه که یه فکشنی در دسته ملایم بسازید و تعداد های فکشن هارو کم کنید. با تشکر از لیدر @RadaN و ساب لیدر @Imanbang که واقعا کم کاری نمیکنند با نظرت کاملا موافقم لااقل یکاری کنین اکتیویتی اسون بشه از ادمین ها خاهش مندم رسیدگی کنین الان اکتیویتی پی دی ها خیلی خوب شده و حقوق هاشون هم خوبه و تیکت هاشونم بردید بالا خب یکمم به ملایم برسید تنها چیزی که ملایم براش بروزرسانی اومد همین اسلات هاس که اشتباه خیلی بدی بود چون همه الان هیچ اکتیویتی درستی نمیزنن تو متینگ ها بیاید فردی که خودم میشناسمش و فعال هست با ۱۴ اکیتیویتی اومد متینگ خب این حقش نیست 26 دقیقه قبل، MxM گفته است: پای چک که نه پیچک والا ما هر موقع لایسنس میخوایم گوشیتون خاموشه مخالفم (-) عزیزم یکم فکر کنی درک میکنی بجای اسلات میشه یه قانون سخت بزارن برا فکشن معلمی نه اسلات الانم فرقی نکرده الان فقط الکی تعداد زیادی رنک یک وارد فکشن شدن که هیشکی بهشون اهمیت نمیده زنگمون میزنن میگم اقا سرم شلوغه میگه من چیکار کنم الان همه رنک یکن خب مگه رنک یک کارگر تمیز کارین که اهمیت نمیدید بهش ؟ خب گیو نمیتونه بکنه خب ادم عزیز برو تست بگیره گیو میارتت پیشم الان فکر کنی میبینی حرفهای ما منطقی تره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در دیروز در 14:43 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:43 ۱ ساعت قبل، Imanbang گفته است: با نظرت کاملا موافقم لااقل یکاری کنین اکتیویتی اسون بشه از ادمین ها خاهش مندم رسیدگی کنین الان اکتیویتی پی دی ها خیلی خوب شده و حقوق هاشون هم خوبه و تیکت هاشونم بردید بالا خب یکمم به ملایم برسید تنها چیزی که ملایم براش بروزرسانی اومد همین اسلات هاس که اشتباه خیلی بدی بود چون همه الان هیچ اکتیویتی درستی نمیزنن تو متینگ ها بیاید فردی که خودم میشناسمش و فعال هست با ۱۴ اکیتیویتی اومد متینگ خب این حقش نیست عزیزم یکم فکر کنی درک میکنی بجای اسلات میشه یه قانون سخت بزارن برا فکشن معلمی نه اسلات الانم فرقی نکرده الان فقط الکی تعداد زیادی رنک یک وارد فکشن شدن که هیشکی بهشون اهمیت نمیده زنگمون میزنن میگم اقا سرم شلوغه میگه من چیکار کنم الان همه رنک یکن خب مگه رنک یک کارگر تمیز کارین که اهمیت نمیدید بهش ؟ خب گیو نمیتونه بکنه خب ادم عزیز برو تست بگیره گیو میارتت پیشم الان فکر کنی میبینی حرفهای ما منطقی تره حقوق خوبه؟ همین الان برو چک کن ، حقوق میکانیک از ما بیشتره لطفاً چیزی آگاهی ندارید حرف نزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در دیروز در 14:53 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:53 1 ساعت قبل، MxM گفته است: پای چک که نه پیچک والا ما هر موقع لایسنس میخوایم گوشیتون خاموشه مخالفم (-) خب هرچی تو بگی خب حالا چرا به من کال نمیدی ببینی جواب میدم یا نه یعنی چی این حرفاتون کی من گوشیم خاموش بوده هر موقع دوست داری زنگ بزن به جز موقعی که شارژ ندارم یا ای اف کی ام واقعا تو فکشن معلم نیستی در موردش بیهوده حرف نزن نپرون گوشی هاتون خاموشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در دیروز در 14:57 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:57 10 دقیقه قبل، amirdii گفته است: حقوق خوبه؟ همین الان برو چک کن ، حقوق میکانیک از ما بیشتره لطفاً چیزی آگاهی ندارید حرف نزنید حرفت درسته و الان میبینی مگه حقوق ما از مکانیک بیشتره؟ خب حقوقتون رو از قبل افزایش پیدا کرده واقعا حق معلم مدرسه این نیست ما فکشن ها به هم نیاز داریم شما نبودین امنیت نبود ما نبودیم مجوز نبود خب باید سعی کنیم درستش کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در دیروز در 15:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:17 19 دقیقه قبل، aee گفته است: حرفت درسته و الان میبینی مگه حقوق ما از مکانیک بیشتره؟ خب حقوقتون رو از قبل افزایش پیدا کرده واقعا حق معلم مدرسه این نیست ما فکشن ها به هم نیاز داریم شما نبودین امنیت نبود ما نبودیم مجوز نبود خب باید سعی کنیم درستش کنیم حقوق معلم باید واقا افزایش بدن پ ن پ : با بقیه فکشن های ملایم مساوی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در دیروز در 15:21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:21 2 دقیقه قبل، amirdii گفته است: حقوق معلم باید واقا افزایش بدن پ ن پ : با بقیه فکشن های ملایم مساوی بشه متشکرم از نظر شما، واقعا اگر این مشکل درست شود مشکل بیشتر سرور هم درست میشود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Imanbang ارسال شده در دیروز در 19:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:20 4 ساعت قبل، amirdii گفته است: حقوق خوبه؟ همین الان برو چک کن ، حقوق میکانیک از ما بیشتره لطفاً چیزی آگاهی ندارید حرف نزنید کاری بع این حرفا ندارم الان یع تیکت چقدر میگیرید ؟ یا اسون نکردن کارو؟؟؟ الان ملایم سختی اسلات داره میکشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در دیروز در 19:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:31 10 دقیقه قبل، Imanbang گفته است: کاری بع این حرفا ندارم الان یع تیکت چقدر میگیرید ؟ یا اسون نکردن کارو؟؟؟ الان ملایم سختی اسلات داره میکشه Ticket, 45k 18k میگیریم ۱/۳ پول میاد دست ما زیاده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Imanbang ارسال شده در دیروز در 20:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:23 51 دقیقه قبل، amirdii گفته است: Ticket, 45k 18k میگیریم ۱/۳ پول میاد دست ما زیاده ؟ قربونت برم بحث که نداریم الان تو مقایسه کن با این وضعیت اس ای بهم ریخته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در 23 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل 2 ساعت قبل، amirdii گفته است: Ticket, 45k 18k میگیریم ۱/۳ پول میاد دست ما زیاده ؟ داداش بیا بحث نکنیم واقعا این خوبه برای تیکت ما همین حقوقشم نداریم به این فکر باشیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.