MrMoein ارسال شده در August 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من به ایشون گفتم در زندان باز کنید به من میگه 10000 بده بیام باز کنم! • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iFox ارسال شده در August 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2018 به نام خدا سلام خدمت شما دوست عزیز تاریخ اسکرینی که شما گرفتید مربوط به قبل لیدری بنده هست! بنده وظیفه ای در قبال شما ندارم که موظف باشم در Jail رو براتون باز کنم (زمان ملاقات زندانیان مشخص هست و وظیفه NG هست). من در قبال لطفی که به شما میخواستم بکنم درخواست مبلغی کردم و نام این " َakhazi " نیست. موفق باشید، بدرود. ℘ Aмιяαlι ℘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 با سلام، توضیحات لیدر کاملا واضح می باشد و با توجه به آن، شکایت شما رد می شود. شکایت بسته شد/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده