MrMoein ارسال شده در August 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من گفتم مرگ بر پی دی فکر نمیکنم این جمله 2تا وانتد به همراه داشته باشه اگه هم داره من دیگه حرفی ندارم! • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iFox ارسال شده در August 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2018 با نام و یاد خدا سلام تاریخ اسکرین شما مربوط به قبل از لیدر شدن بنده هست! دوست گرامی توهین شما کاملا واضح هست نسبت به اعضای پلیس! با چه رویی میگید این توهین نیست؟ موفق باشید، بدرود. 1 ℘ Aмιяαlι ℘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 با سلام، توضیحات لازم توسط شما و لیدر داده شده است و با توجه به آن، شکایت شما رد می شود. شکایت بسته شد/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده