RoReM ارسال شده در November 21, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2024 سلام یه مشکلی که در rakdroid دارم اینه که وقتی به سرور وصل میشه بعد از چند ثانیه بیرون میره و دوباره میاد و هعی connect و disconnect میشه. و اینکه تو raksamp چجوری اسمم رو سیو کنم چون وقتی وارد میشم رمز میخواد در حالی که هیچ اسمی وارد نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Slap ارسال شده در November 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 5 دقیقه قبل، ShadowKnight گفته است: بله ممنون ولی چرا بعد یه مدت که گوشی رو میزارم کنار و برمیگردم میبینم قطع شده و دوباره وصل میشه مشکل از موبایل شماست که هنگام خاموش/StandBy بودن دستگاه اجازه استفاده از منابع و اجرا در پشت صحنه را به برنامه نمی دهد. تمام. security is not a process, it's a state until you get pwned std::string Message = "Hello bro, cheat activated."; WriteProcessMemory(handleToGTA, (LPVOID)(0xBAB040), &Message, sizeof(Message), NULL); Beep(540, 500); MessageBoxA(NULL, "Bro thinks he's Elon Musk, because he's really Elon Musk", "Dash Slap", MB_ICONHAND); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 ROKY ارسال شده در November 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 1 دقیقه قبل، ShadowKnight گفته است: نه یه اکانت لول 1 و تازه زدم ChaKi ویدیو جهت اموزش در PV شما ارسال میشود ᎷᎩ ᎪᏟᏟᎾᏌᏁᎢ ᎷᎩ ᏴᎡᎾᎢᎻᎬᎡ #زن_زندگی_ازادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 ROKY ارسال شده در November 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 2 دقیقه قبل، ShadowKnight گفته است: بله ممنون ولی چرا بعد یه مدت که گوشی رو میزارم کنار و برمیگردم میبینم قطع شده و دوباره وصل میشه حتما اتصال اینترنت قطع میشه 3 دقیقه قبل، ShadowKnight گفته است: بله ممنون بسته شد. 1 ᎷᎩ ᎪᏟᏟᎾᏌᏁᎢ ᎷᎩ ᏴᎡᎾᎢᎻᎬᎡ #زن_زندگی_ازادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 iTaha ارسال شده در November 21, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2024 4 ساعت قبل، ShadowKnight گفته است: سلام یه مشکلی که در rakdroid دارم اینه که وقتی به سرور وصل میشه بعد از چند ثانیه بیرون میره و دوباره میاد و هعی connect و disconnect میشه. و اینکه تو raksamp چجوری اسمم رو سیو کنم چون وقتی وارد میشم رمز میخواد در حالی که هیچ اسمی وارد نکردم برای منم همین مشکل هست مثل اینکه مشکل از سخت افزارشه باید یه دور دلیتش کنی و دوباره نصب کنی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 ROKY ارسال شده در November 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۹/۱ در 10:45، ShadowKnight گفته است: سلام یه مشکلی که در rakdroid دارم اینه که وقتی به سرور وصل میشه بعد از چند ثانیه بیرون میره و دوباره میاد و هعی connect و disconnect میشه. و اینکه تو raksamp چجوری اسمم رو سیو کنم چون وقتی وارد میشم رمز میخواد در حالی که هیچ اسمی وارد نکردم باسلام و عرض ادب خدمت بازیکن گرامی @ShadowKnight در زمانی که شما میخاین در RakRoid وارد اکانت بشین باید توی هوس رنت باشید در همینطور در هیچ کلنی و اقلیتی نباید حضور داشته باشید در غیر این صورت از اتصال اینترنت خود مطمعن شوید و دوباره Login کنید.! *موفق باشید* ویرایش شده November 25, 2024 توسط ROKY ᎷᎩ ᎪᏟᏟᎾᏌᏁᎢ ᎷᎩ ᏴᎡᎾᎢᎻᎬᎡ #زن_زندگی_ازادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 RoReM ارسال شده در November 25, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 10 ساعت قبل، ROKY گفته است: باسلام و عرض ادب خدمت بازیکن گرامی @ShadowKnight در زمانی که شما میخاین در RakRoid وارد اکانت بشین باید توی هوس رنت باشید در همینطور در هیچ کلنی نباید حضور داشته باشید در غیر این صورت از اتصال اینترنت خود مطمعن شوید و دوباره Login کنید.! *موفق باشید* سلام و تشکر بابت جواب دادن شما من هم در هوس رنتم و در هیچ کلنی حضور ندارم و اینترنت هم به wifi وصله و هیچ مشکلیی نداره شاید به خاطر اینه اکانت لول 1 هست و تازه زدم مشکل وجود داشته باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 ROKY ارسال شده در November 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 4 دقیقه قبل، ShadowKnight گفته است: سلام و تشکر بابت جواب دادن شما من هم در هوس رنتم و در هیچ کلنی حضور ندارم و اینترنت هم به wifi وصله و هیچ مشکلیی نداره شاید به خاطر اینه اکانت لول 1 هست و تازه زدم مشکل وجود داشته باشه عزیزم شما در هیچ هوسی رنت نیستید جهت دیدن روی این لینک کلیک کنید 5 دقیقه قبل، ShadowKnight گفته است: شاید به خاطر اینه اکانت لول 1 هست و تازه زدم مشکل وجود داشته باشه هیچ ارتباطی به لول شما ندارد ᎷᎩ ᎪᏟᏟᎾᏌᏁᎢ ᎷᎩ ᏴᎡᎾᎢᎻᎬᎡ #زن_زندگی_ازادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 RoReM ارسال شده در November 25, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 10 ساعت قبل، ROKY گفته است: عزیزم شما در هیچ هوسی رنت نیستید جهت دیدن روی این لینک کلیک کنید نه یه اکانت لول 1 و تازه زدم ChaKi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 RoReM ارسال شده در November 25, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 10 ساعت قبل، ROKY گفته است: ویدیو جهت اموزش در PV شما ارسال میشود ممنون از کمک شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 ROKY ارسال شده در November 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 16 دقیقه قبل، ShadowKnight گفته است: ممنون از کمک شما ویدیو برای شما ارسال شد Click ᎷᎩ ᎪᏟᏟᎾᏌᏁᎢ ᎷᎩ ᏴᎡᎾᎢᎻᎬᎡ #زن_زندگی_ازادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 RoReM ارسال شده در November 25, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 10 ساعت قبل، ROKY گفته است: ویدیو برای شما ارسال شد Click خیلی ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 ROKY ارسال شده در November 25, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 20 دقیقه قبل، ShadowKnight گفته است: خیلی ممنون سلامی مجدد مشکلتون حل شد؟ ᎷᎩ ᎪᏟᏟᎾᏌᏁᎢ ᎷᎩ ᏴᎡᎾᎢᎻᎬᎡ #زن_زندگی_ازادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 RoReM ارسال شده در November 25, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2024 10 ساعت قبل، ROKY گفته است: سلامی مجدد مشکلتون حل شد؟ بله ممنون ولی چرا بعد یه مدت که گوشی رو میزارم کنار و برمیگردم میبینم قطع شده و دوباره وصل میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
RoReM
سلام
یه مشکلی که در rakdroid دارم اینه که وقتی به سرور وصل میشه بعد از چند ثانیه بیرون میره و دوباره میاد و هعی connect و disconnect میشه.
و اینکه تو raksamp چجوری اسمم رو سیو کنم چون وقتی وارد میشم رمز میخواد در حالی که هیچ اسمی وارد نکردم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده