Amiiir ارسال شده در دیروز در 20:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:56 (ویرایش شده) شفاف سازی بار ها شده خیلیا ساسپند بودن اومدن جلو ما وار دادن ما حرفی نزدیم طرف چیتر بوده اومده جلو ما وار داده حرفی نزدیم به خاطر یه وار رفاقت هارو خراب میکنید و خود واقعیتونو نشون میدید HUD که 3 سال باهاش وار دادم و کسی کاری نداشت بخاطرش بن شدم اونم فقط بخاطر واری که جنبه باخت ندارید الکی بحث و میبرید تو حاشیه خیلیا بالای 20 نفر همین الان دارن چیت میزنن تو سرور جلو من وار میدن من 1 بار حتی 1 بار اسمی نبردم از اون اشخاص که طرف بخاد بن بشه از کسی دلخور بشه بعد به خاطر یه وار الکی و HUD اونم HUD که خیلی وقته دارم مارو بن میدید جالبش اینه که کسی که خیلی واضح داره چیت میزنه کسی کاری نداره باهاش ولی HUD که یه چیز خیلی ساده هست و اصلا چیت حساب نمیشه بخاطرش مارو بن میکنن امیدوارم عدالت و رعایت کنید و کسی که واقعا داره چیت میزنه و بن کنید :)) نه کسی که کار اشتباهی نکرده و زورتون بهش رسیده بی دلیل خیر پیش... https://uploadkon.ir/uploads/32fb20_24injustice.mp4 ویرایش شده دیروز در 20:57 توسط Amiiir ):) 9 2 1 عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M1ghTy ارسال شده در دیروز در 21:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:26 کسایی که باید بشناسنت ، میشناسنت و ثابت شده ای. امیرِ بی حاشیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در دیروز در 21:27 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:27 سوتون تو ثابت شده ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pe3a ارسال شده در دیروز در 21:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:41 44 دقیقه قبل، Amiiir گفته است: شفاف سازی بار ها شده خیلیا ساسپند بودن اومدن جلو ما وار دادن ما حرفی نزدیم طرف چیتر بوده اومده جلو ما وار داده حرفی نزدیم به خاطر یه وار رفاقت هارو خراب میکنید و خود واقعیتونو نشون میدید HUD که 3 سال باهاش وار دادم و کسی کاری نداشت بخاطرش بن شدم اونم فقط بخاطر واری که جنبه باخت ندارید الکی بحث و میبرید تو حاشیه خیلیا بالای 20 نفر همین الان دارن چیت میزنن تو سرور جلو من وار میدن من 1 بار حتی 1 بار اسمی نبردم از اون اشخاص که طرف بخاد بن بشه از کسی دلخور بشه بعد به خاطر یه وار الکی و HUD اونم HUD که خیلی وقته دارم مارو بن میدید جالبش اینه که کسی که خیلی واضح داره چیت میزنه کسی کاری نداره باهاش ولی HUD که یه چیز خیلی ساده هست و اصلا چیت حساب نمیشه بخاطرش مارو بن میکنن امیدوارم عدالت و رعایت کنید و کسی که واقعا داره چیت میزنه و بن کنید :)) نه کسی که کار اشتباهی نکرده و زورتون بهش رسیده بی دلیل خیر پیش... https://uploadkon.ir/uploads/32fb20_24injustice.mp4 اقا امیر شما ثابت شده ای این چیزا مرام معرفت بقیه رو نشون میده همش یه بازیه داش میگذره خودتو ناراحت نکن❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در دیروز در 22:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 22:23 آقا امیر چیشده ما داریم میام 1 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل داداش منم بن کردن الکی الکی اشکال نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rashford ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل ما یه بار چیت زدیم در نتیجش 2 سال تعلیق شدیم و 8 ماه هارد بن شدیم از لانچر اونوقت الان چیتر صاف صاف داره تو سرور میگرده کسی کاری به کارش نداره و زورشون بهش نمیرسه، میان دیفالتارو بن میدن! الان جز یه سری چیتر هم کسی نمونده تو دسته متوسط که وار بدیم دمتونم گرم @EnDWaY @Ali @Toofan @SFC @Kamyab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
azhdar2024 ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل هعی :MY ΛCC♡UИT :MY Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimak ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل اقا امیر سر یه وار همه بخاطر مود های غیر مجاز بن شدن معلومه داستان چیه منم چک دادن عمو امیر ایشالله همیشه موفق و سربلند باشی بالای استیج ببینمت نه اینکه سر HUD که واقعا تأثیر نداره تو گانری بنت کنن عدالت کجاس؟ @Ali @EnDWaY @Kamyab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در 16 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل 8 ساعت قبل، M1ghTy گفته است: کسایی که باید بشناسنت ، میشناسنت و ثابت شده ای. امیرِ بی حاشیه داداشی دوست دارم 8 ساعت قبل، ShibeMarG گفته است: سوتون تو ثابت شده ای قلب منی 7 ساعت قبل، pe3a گفته است: اقا امیر شما ثابت شده ای این چیزا مرام معرفت بقیه رو نشون میده همش یه بازیه داش میگذره خودتو ناراحت نکن❤ داداش بزار تورف بدن بهشون ببینم چی میخاد بشه آخرش انگار جام قهرمانی میدن 7 ساعت قبل، Mehrab گفته است: آقا امیر چیشده ما داریم میام داداش بخاطر hud منو بن کردن چک پی سی میان میبینن چیزی نداریم بعد بخاطر یه hud که تو این ۳ ۴ سال دارم باهاش وار میدم و وار ویدئو دادم بن کردن منو جالب اینه تو این ۳ ۴ سال کسی مشکلی نداشت همین دیروز که اینارو زدیم گفتن این hud بن داره کوچیکه در صورتی که تیر میزنی بزرگ میشه و هیچ مشکلی نداره خیلیا هم دارن این hud و هیچ مشکلی نداره بعد داداش همه کل سرور میدونن کی داره چیت میزنه چه چیتی میزنه همه هم میدونن کیه طرف میشناسن ولی نه کسی چک پی سی میکنه طرف و نه بن میکنن یارو رو ۱ ساعت قبل، Nigger گفته است: داداش منم بن کردن الکی الکی اشکال نداره عدالتی نیست همش پارتی و رفیق بازیه ۱ ساعت قبل، Rashford گفته است: ما یه بار چیت زدیم در نتیجش 2 سال تعلیق شدیم و 8 ماه هارد بن شدیم از لانچر اونوقت الان چیتر صاف صاف داره تو سرور میگرده کسی کاری به کارش نداره و زورشون بهش نمیرسه، میان دیفالتارو بن میدن! الان جز یه سری چیتر هم کسی نمونده تو دسته متوسط که وار بدیم دمتونم گرم @EnDWaY @Ali @Toofan @SFC @Kamyab هر هفته تو میتینگ استف میگفتم هر روز به ادمینا میگفتم همشون هم میدونن کی داره چه چیتی میزنه ولی کاری ندارن بعد بخاطر یه hud که واقعا خنده داره مارو بن میکنن @Ali @Toofan @Kamyab @EnDWaY نزارید حق کسی ضایع شه عدالت و رعایت کنید منو بخاطر hud بن دادین که هیچ تأثیری نداره اونایی که واقعا دارن از چیت استفاده میکنن پیدا کنید و بن کنید چند نفری هستن که خیلی واضح دارن میزنن اونارو رن کنید و گرنه من چیزی نداشتم کا بخاطر به کسی آزار برسونم چک پی سی اومدین خودتونم دیدین اونم نه ۱ بار چند بار Hud الکی گیر دادین که من نمیدونم داستان چیه تو این چند سال که این hud داشتم مشکلی نداشت همین دیروز سر یه وار گیر دادن :)) موفق باشید 1 1 عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل Hud تاثیری نداره نمیدونم چرا گیر میدن... خودمم همین hud رو میزدم حتی ریپورت دادیم گفتن مشکلی نداره! تا اینکه دیشب دیدم بن شدی تعجب کردم از این قضیه PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل درود, اگر از بن شدن خود شکایتی یا نارضایتی دارید از طریق شکایات یا پشتیبانی اقدام کنید و از حاشیه ساختن و تنش و درگیری در انجمن خود داری کنید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده