ForgeT ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام این افراد نه تنها بنده بلکه روند بازی بازیکنان را مختل و انگار افرادی مثل بنده رو به مضحکه گرفتند بنده قریب بر 1سال است که در صف و الویت ویژه هستم با این همه سوابق و این سطح اقای Mmlix ایشون هنوز چند ماه نمیشه حتی از لیدری قبلیشون گذشته و الان لیدر هیتمن هستن این مورد هم اضافه کنم بنده 1سال پیش بدون هیچ مدرکی تنها به دلیل اینکه LiN به اقلیت Hitman Agency عضو کردم بعد از گذشت 1هفته درخواست مدرک تست کردند و من این مدارک رو بصورت ناقص داشتم و براشون ارسال نکردم و بخواطر همین بنده رو به بکس کشی و موارد این چنینی متهم کردند حال هم بنده رو از لیدری FBI که میک شده بودم دیموت کردند و اقای امیر که این موضوع شفاف هست در آن دست داشته انکار میکنن در مدارک هم موجود است، لیدر اقلیت FBI هم که اول اقای behdad از کلن Kw بودن معلوم نیست اینجا چه خبره ایشون ادعا میکنند بنده توسط مسئولین لیدر رد صلاحیت شدم اما در صورتی تمامی مسئولین با لیدری بنده موافق بودند حتی خود جناب Kamyab مخالفتی نداشتند طبق صحبتی که باهاشون داشتم. موسس و منیجر میگن با بکس کشی مخالفن بعد امروز میبینم لیدر فعلی هیتمن در کمتر از 1هفته 9نفر از اعضای کلن Kw آوردن اقلیت هیتمن این افراد حتی این صداقت را ندارند که شرح بدن این افکارشون رو، بنده بعد از 1سال توی صف بودن در دسته ویژه که میک شدم FBI دیموت کردن به دلیل اینکه گفتن اشتباهی در الویت بندی اتفاق افتاده بعد فردی مثل جناب Sanaka با سابقه کم و سطح کم به دلیل اینکه 7ماه توی صف ویژه بودن میک شدن اقلیت NG چند ماه پیش مسئولین عزیز هنوز با خودشون هم صادق نیستند انگار ضمناََ بنده سر این موضوع نارضایتی خیلی از بازیکنان را داخل سرور شاهد بودم و هستم @Ali جناب اقای علی چنان که شما به فکر این هستید روند بازی بازیکنان به درستی باشد امیدوارم این موضوع را بررسی کنید اما در صورتی که روند بازی بازیکنان و سرور برای شما اهمیتی ندارد پس قاعدتا شما تنها به فکر بودجه ای هستید که از سرور در میاورید و برایتان چندان اهمیتی نخواهد داشت که داخل سرور بازیکنان با چه رویدادهایی مواجه است و تنها دنبال این خواهید بود تعداد بازیکنان در سرور بالا بره بنده به عنوان فردی که قریب بر 5سال در این سرور حضور داشتم و بازی کردم توقع بیشتری دارم و مسئولین اینگونه رفتار هایی که از خود سر می زنند باعث میشوند بازیکن از بازی کردن در این مجموعه زده شود همچنین در مدارک کاملا مشخص است تمامی موضوعاتی که در متن به آنها اشاره شده است. موفق باشید • مدارک (فیلم یا عکس): https://biaupload.com/images/dl.jpg https://biaupload.com/images/dl.jpg https://biaupload.com/images/dl.jpg https://biaupload.com/images/dl.jpg 2 1 2 1 2 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در 21 ساعت قبل مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل (ویرایش شده) درود بار آخری که چنین دروغهایی تحویل بازیکنان و مؤسس دادید، نه تنها شکایتتون رد شد بلکه آخرش هم گفتید من نبودم دوستم بود. در ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ در 12:33، Ali گفته است: لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد) شکایت شما از Amir و Morteza به صورت خودکار رد شد. یا حق. ویرایش شده 21 ساعت قبل توسط Kamyab 3 14 نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل مدیریت محترم @Kamyab بنده زمانی برای پیگیری به شما پیام دادم شما حتی قائل نشدید وقت بزارید برای مطالعه مطلب، برای شکایت به ۱ساعت نکشید پاسخ دادید؟ همچنین بنده بدون کنایه و کاملا شفاف متن شکایت را نوشتم و از هرگونه موارد اضافی خود داری کردم و هر مطلبی هست در نوشته مربوط به متن شکایت هست @Ali در حال حاضر تمامی بازیکنان شاهد این موضوع هستند که کلن Kw کاملا تحت پوشش جناب کامیاب جان عزیز هستن با یک تحقیق کوچیک میتونید متوجه این موضوع بشید یک ریزبینی کوچک در واکنش هایی که به پست جناب کامیاب جان دادن کاملا همه چیز را روشن و آشکار میکند، قضاوت با شما نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.