Nigger ارسال شده در November 20 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و عرض ادب اول از همه باید بگم که من توی وار اصلا کیل نگرفتم و کاری نکردم که بخوام مشکوک باشم میتونید چک کنید دوم اصلا من پیامی رو ندیدم برای چک پی سی و اگر ادمین پیام داده بوده بنده afk بودم سوم اینکه من وار اول رو نبودم و هیچ کیلی توی myactivity بنده نیست و هیچ دلیلی برای چک پی سی وجود نداره و در آخر امیدوارم حق به حقدار برسه و شکایت صحیح بررسی بشه با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): ucp 《 Rapist 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در November 21 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21 سلام شاکی محترم @Nigger مدارک به مسئول مربوطه @SFC از طریق MaTrix فرستاده شد. موفق باشید. ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در November 22 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در November 22 درود: @Nigger, عزیز: طبق مدارک ارساالی از سوی هاستر مربوطه ایشان به شما اعلام کرده بودند که از بازی خارج نشوید. همچنین مدارکی مبنی بر AFK نبودن شما در زمان دریافت پیام بررسی و تایید شد. عملکرد هاستر مربوطه صحیح بوده. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده