Mischievous ارسال شده در شنبه در 13:31 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:31 مخالفم نقل قول God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در دیروز در 07:01 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:01 درود متوجه نشدم پیشنهاد ارایه دادید یا انتقاد. ( - ). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در دیروز در 07:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:05 در ۱۴۰۳/۹/۱ در 01:54، sicarooooo گفته است: رانندگی بد؟ بذار بگم امشب چی شد ۴ بار جیل شدم یکیش تیکت بی دلیل بعد ازاد شدم به ۵ دقیقه نرسیده دم خونم پلیس چکم کرد دراگامو گرفت اوکی،بعدش ۵ وانتد جیلم داد ازاد شدم ده دقیقه گیم بودم یه پلیس اومد گفت یبارشم پلیس توی چیلات گرفتم درحالی که یک وانتد بودم ۴ وانتد داد و جیلم کرد امروز کل روزم تو جیل گذروندم میدونی ینی چی؟ ینی که جناب من حتما مشکلی دارم که از پی دی های بچه دارم ایراد میگیرم، ینی من حتی بدون دی ام کردن و رانندگی بد بازم جیل میشم از چندتاشون شات بگیرم بدم فروم هم؟ ینی قرار باشه هرروزم اینژوری بگذره از هر پلیسی خلاف قوانین رفت بدمش فروم؟ عجب چرا زور میزنی داداش تیکت اشتباه بهت دادن ناراحتی؟ خب برو شکایت کن نقل قول Overall Family for ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در دیروز در 07:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:21 سلام چون دوستان نظرشون منفی بود منم خوشم نیومد از پیشنهادتون نقل قول You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeheshT ارسال شده در دیروز در 17:13 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:13 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۸/۳۰ در 20:28، sicarooooo گفته است: سلام و درود چند وقتیه که خیلی تعداد پلیس های سرور افزایش پیدا کرده از ۶۰۰ نفر انلاین ۲۰۰ نفرشون عضو پی دین تو اپدیتای اخیرم فقد به پی دی پرداخته شده،صرفا پیدی شده بچه بازی و هرکی از راه میرسه وارد این فکشن میشه من حتی وانتد هم نداشتم تازه از زندان ازاد شده بودم سریع پلیس میاد تیکت میده ازم پول میخواد:/ بعد میگن وایسا یلحظه پنح وانتد میده جیل پیشنهادم اینه که: 1-لیمیت تعداد افراد فکشن پی دی رو کمتر کنید و تا یه حدی این فکشن قابلیت عضو گیری داشته باشه ۲- یه سری قوانین پیدی رو باید برداشت(من خودم توشون نبودم و نمیدونم قوانین چین)ولی خب پلیس دستش از همه فکشنا باز تره و عملا هرکاری دلش بخواد میکنه 3- قوانینو سفت و سخت تر کنین که هر نوب پلیری نیاد عضو پی دی بشه توی پنج روز گذشته من روزی دوبار جیل شدم بخاطر دلایل مسخره ممنون میشم نظراتتونو بگیدبا تشکر عزیز فقط واسه دیدن یه بخشی از وانتد های سرور ارساکیا https://wiki.arsacia.ir/wiki/آموزش:کار_هایی_که_تخلف_هستند_و_پلیس_شما_را_دستگیر_میکند و نظرم (-) است. ویرایش شده دیروز در 17:15 توسط BeheshT نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۹/۱ در 01:54، sicarooooo گفته است: یکیش تیکت بی دلیل میتونی شکایت کنی نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۸/۳۰ در 20:28، sicarooooo گفته است: سلام و درود چند وقتیه که خیلی تعداد پلیس های سرور افزایش پیدا کرده از ۶۰۰ نفر انلاین ۲۰۰ نفرشون عضو پی دین تو اپدیتای اخیرم فقد به پی دی پرداخته شده،صرفا پیدی شده بچه بازی و هرکی از راه میرسه وارد این فکشن میشه من حتی وانتد هم نداشتم تازه از زندان ازاد شده بودم سریع پلیس میاد تیکت میده ازم پول میخواد:/ بعد میگن وایسا یلحظه پنح وانتد میده جیل پیشنهادم اینه که: 1-لیمیت تعداد افراد فکشن پی دی رو کمتر کنید و تا یه حدی این فکشن قابلیت عضو گیری داشته باشه ۲- یه سری قوانین پیدی رو باید برداشت(من خودم توشون نبودم و نمیدونم قوانین چین)ولی خب پلیس دستش از همه فکشنا باز تره و عملا هرکاری دلش بخواد میکنه 3- قوانینو سفت و سخت تر کنین که هر نوب پلیری نیاد عضو پی دی بشه توی پنج روز گذشته من روزی دوبار جیل شدم بخاطر دلایل مسخره ممنون میشم نظراتتونو بگیدبا تشکر کاملا مخالف هستم - شما باید به قوانین سرور احترام بگذارید و آن را رعایت کنید. و با رعایت نکردن قوانین مجازات میشوید. و رفتن به پیدی هم کار آسونی نیست و باید زحمت زیادی بکشید. نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 ArMor Team Ma EdaMe DariM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۸/۳۰ در 22:03، AdmBoT گفته است: دلیل اضافه شدن LSPD و LVPD رو طبیعیه که شما از 10 صفحه وانتد خبر نداری و Ticket هایی که بهتون دادن هم قطعاً کار اشتباهی کردید دیگه یه مقداری توی این سرور محدودیت رانندگی کم بوده برای همین عادت ندارید به نظر من این درستشه، نباید کسی با لامبورگینی 200 تا رو تو شهر پر کنه شرف بر درودت و احسنت بر آفرینت نقل قول MonsterS [M] :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TravisScott ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۸/۳۰ در 23:07، sicarooooo گفته است: این ۲۰۰ تا پارامتر این بود که تعداد زیاده دوم اینکه ،مثلا ۱۵۰ تا زیاد نیست؟ کدوم سرورو دیدین انقد کاپ داشته باشه ماشالا همشونم باهم دیوتی میرن ،هروقت انلاین شی ۲۵ ،۲۰درصد پلیرا کاپن دوست من سرور های دیگه تعداد پلیر هاشون کمتره و طبیعی هست که کاپ کم داشته باشند و مشکلی وجود ندارد که کاپ ها زیاد باشند، چون که باعث برقراری نظم و امنیت بیشتر میشوند نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 ArMor Team Ma EdaMe DariM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 18 دقیقه قبل، TravisScott گفته است: رفتن به پیدی هم کار آسونی نیست و باید زحمت زیادی بکشید اگه سخت بود که الان بعضیا... پیدی نبودن نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.