LOPY ارسال شده در دیروز در 13:29 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:29 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی تو صفحه لاگین باشیم PM-Forum برامون میاد درحالی که حتی پین هم نزدیم! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): در صورت تقاضا عکس بهتری میفرستم. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - ویرایش شده دیروز در 13:30 توسط LOPY نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در دیروز در 13:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:32 درود خدمت شما دوست عزیز @LOPY با تشکر از گزارش شما جهت بهبود مجموعه گزارش شما رد شد این مورد باگ نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در دیروز در 13:34 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:34 هم اکنون، Fayez گفته است: درود خدمت شما دوست عزیز @LOPY با تشکر از گزارش شما جهت بهبود مجموعه گزارش شما رد شد این مورد باگ نیست درود. دوست خوبم اگه بریم تو صفحه لودینگ یکی بدون این که رمز بزنیم PM-Forum هایی که براش میفرستن برامون بیاد عادیه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در دیروز در 13:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:38 هم اکنون، LOPY گفته است: درود. دوست خوبم اگه بریم تو صفحه لودینگ یکی بدون این که رمز بزنیم PM-Forum هایی که براش میفرستن برامون بیاد عادیه؟! سلام عزیز لطفا از هر جوابی که از گزارش خود دریافت می کنید اعتراض نکنید استفاده فرد مقابل از دستور [PM/] هیچ ربطی به شما ندارد، در نتیجه به زدن [Pin/] هیچ نیازی نیست همچنین این سیستم امنیتی جهت جلوگیری از آسیب به اموال یا اکانت شما در صورت ورود یک فرد بیگانه هست، این پیامی دریافتی هیچ تأثیری روی اکانت شما ندارد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در دیروز در 13:40 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:40 1 دقیقه قبل، Fayez گفته است: سلام عزیز لطفا از هر جوابی که از گزارش خود دریافت می کنید اعتراض نکنید استفاده فرد مقابل از دستور [PM/] هیچ ربطی به شما ندارد، در نتیجه به زدن [Pin/] هیچ نیازی نیست همچنین این سیستم امنیتی جهت جلوگیری از آسیب به اموال یا اکانت شما در صورت ورود یک فرد بیگانه هست، این پیامی دریافتی هیچ تأثیری روی اکانت شما ندارد موفق باشید من اعتراض نکردم جوابی که میدم جهت آگاه سازی هست. ولی من منظورم /pin نیست من میگم اگر اصلا وارد اکانت هم نشیم باز میاد برامون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در دیروز در 13:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:45 3 دقیقه قبل، LOPY گفته است: من اعتراض نکردم جوابی که میدم جهت آگاه سازی هست. ولی من منظورم /pin نیست من میگم اگر اصلا وارد اکانت هم نشیم باز میاد برامون. خیر باگ نیست گاها در حال درود به بازی چت بازیکنان اطراف شما هم براتون ارسال می شود این مورد مربوط به سمپ است و قابل رفع کردن نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل گزارش شما مورد تایید قرار نگرفت (این سیستم پیام ادمین ها و هلپر هاست که به بقیه بازیکنان از فاصله دور میدن و اگه کسی به اشتباه بفرسته برای شما میتونید شکایت کنید از فرد و این سیستم چیز خاصی نیست و فقط چیز هایی نیاز به پین دارند که مال و اموال بازیکن در خطر باشه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.