seyedseyed ارسال شده در سهشنبه در 16:18 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:18 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:... • توضیحات: با سلام من از ممبر ایشون شکایت کردم و گفتم که ممبر شما من رو وانتد داد و من در اخطار اول سوار موتور شخص شدم اما بنده را از موتور eject داده و من را چند تا اخطار دیگه هم داد و همون لحظه سریع من را سه وانتده کرد و قصد ممبرش با این کارش سه وانتد کردن من بوده و من ۵۰ دقیقه به زندان منتقل شدم اما از ایشون به همین خاطر شکایت کردم و لیدر این فکشن شکایت من را رد کرد • مدارک (فیلم یا عکس): شکایات SFPD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در چهارشنبه در 04:40 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 04:40 درود @seyedseyed شکایت شما رد شد. توضیحاتی در PV به شما داده خواهد شد. موفق باشید ، بدرود. 『』 IX C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده