Despyt ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: وقتی که report/ میدیم ایشون میگه سرم شلوغه و از این ور میاد پیش من که حتی تبلیغ ندادم میگه ماشین برای فروشه یا نه.تا وقتی با این افراد برخورد نشه هرکی میاد تیم ادمینی شروع میکنه به پول جمع کردن و به سرور نمیرسه.امیدوارم برخورد لازم انجام بشه. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 28, 2018 توسط Despyt 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 با سلام خدمت شاکی محترم @Despyt. اولا که بنده با تمام وجودم به همه ی پلیر ها خدمت میکنم و به هرکسی که مشکلی داره و سوالی داره در اسرع وقت رسیدگی میکنم و کم نمیزارم! شما کسی هستی که از Report/ هات برای کار های شخصیت استفاده میکردی! (ممکنه اونتم قبول بشه) (میشه بیایی تست FBI بگیری ازم). بد نیست که ادم یکم معرفت داشته باشه! واقعا نمی فهمم این شکایت های بی معنی چرا صورت میگیره اما ازتون خواهش میکنم که وقت بنده رو با افکاره نادرستتون درگیر نکنید. سربلند باشید. 2 4 1 ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Despyt ارسال شده در August 28, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 شما بی دلیل goto کردید کار خود را با گفتن این کار ها درست جلوه ندهید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 (ویرایش شده) شکایت از اعضای تیم کارکنان: شکایت از کارکنان (ادمینها، هلپرها و لیدرها) فقط باید توسط خود فرد مشمول انجام شود (شکایت به صورت خودکار رد می شود). شکایت بسته شد/ ویرایش شده August 28, 2018 توسط BiHan 1 1 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده