popopo ارسال شده در دوشنبه در 18:01 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:01 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: درود بنده از یک بازیکنی که ۸بار مککرر به یک بازیکنی که اینفرنوس داره ریپیر و ریفیل داده اگه این جعل اکتیویتی نیست پس منم برم مولتیمو ببرم فکشن ایشون و بیام با مولتی به این rngکه توی این اکانت دارم رو ۸بار ریپیر و ریفیل بدم و ۲۰ دقیقه ۴تا ماشین از خیابون بردارم و سرویس هارو acc کنم • مدارک (فیلم یا عکس): لیدر عزیز شما باید دلیل برای رد کردن این شکایت داشته باشی و گفتی دلیل ارسال میکنم ولی چیزی برا من ارسال نکردی (شما باید توضیح برای رد شکایت بدی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در دوشنبه در 19:27 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:27 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز توضیحات به صورت پیام خصوصی به شما ارسال شده است شاد باشید. Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در دیروز در 04:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:41 درود @popopo شکایت شما تایید شد. موفق باشید ، بدرود. 1 『』 IX C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده