OXLIN ارسال شده در جمعه در 12:12 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:12 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: موجود نیست • توضیحات: بنده با یکی از دوستان خود بودم که اسم ایشون صدا زدم و گفتم:(عه پوکر) و ایشون از بازی رفت در مدرک مشخص است که بعدش بی دلیل گوتو داد و گفت اسم منو صدا زدید هرکس اسم ایشون صدا زد باید گوتو کنه؟در صورتی که بنده مسعول لیدر هم نبودم که کاری با من داشته باشند • مدارک (فیلم یا عکس):Screenshot لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در جمعه در 17:43 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:43 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن @OXLIN شکایت شما تایید شد. ادمین مربوطه به دلیل رسیدگی به امورات مسئولیتی که دارد و با توجه به هاستر بودن شما تا چند روز پیش فکر کرده شما درباره لیدری و مسائل مربوط به آن سوالی دارید که متاسفانه شما قصد دیگری داشتید. با توجه به سابقه ای که در تیم هاستر ها دارید این نوع شکایت از شما بعید است. اخطارات لازم به ادمین مربوطه داده خواهد شد. بسته شد. 1 1 1 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده