OXLIN ارسال شده در پنجشنبه در 17:26 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:26 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: موجود نیست • توضیحات: گمراهی ندادن CMD درست بعد از چند بار و جت الکی CMD درست داد • مدارک (فیلم یا عکس):مدرک مدرک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در پنجشنبه در 20:11 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:11 با عرض سلام و درود خدمت شاکی محترم! @OXLIN باید عرض کنم که بنده به دلیل شلوغ بودن صف Helpme مجبور بودم سریع تایپ کنم و این یک اشتباه تایپی بود و باید عرض کنم که اصلاح شده CMD برای شما ارسال شده بوده. پ.ن: مدارک جهت دفاعیه برای @PermenentLion ارسال گردید. +از شکایت بیهوده پرهیز کنید. :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در پنجشنبه در 21:59 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:59 با سلام خدمت شاکی محترم @OXLIN شکایت شما رد شد زیرا که جواب درست به شما دادن موفق باشید عزیزم ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده