RyzenBoT ارسال شده در November 13 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: درود بنده به نا حق بن شدم من هیچ خرید و فروشی نکردم با این حال سرپرست گرامی مدارک خرید و فروش بنده رو تأیید کرده و البته احتمال میدم فرد دیگری بنده رو معامله گر در نظر گرفته جهت اعمال مجازات اگر سرپرست مربوطه مدرکی دارند از خرید و فروش بنده، لطفا تاریخچه ورود به اکانت اون روز چک شود بنده خودم شخصا هیچ خرید و فروشی نکردم ولی احتمال دارد فردی دیگر این کار رو انجام داده باشد این موضوع شبیه به اینه که شخصی از عمد در اکانت شما بیاد و کلاهبرداری و یا فحاشی انجام بده جهت مجازات شما در صورتی که شما خطاکار نیستید علاوه بر موارد بالا، بنده ازشون درخواست کردم هزینه رفع محرومیت رو اعلام کنند با اینکه اصلا من به شخصه خرید و فروش نکردم ولی ایشون اعلام کردند که امکان رفع محرومیت، در صورتی که روزانه افراد زیادی با پرداخت خسارت رفع محرومیت میشوند لطفا بررسی های لازم به درستی انجام شود، همچنین اگر در شناسایی اون فرد خاطی کمکی خواستید بنده آماده همکاری هستم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP بنده 1 1 1 ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در جمعه در 16:52 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:52 درود: مدارک برای مدیریت ارسال شد. Staff note ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در دیروز در 05:36 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:36 درود مدارک بررسی شد. طبق مدارک حساب شما به درستی محروم شده است. مسئولیت اینکه چه شخصی داخل حساب بوده با صاحب حساب است. شکایت شما رد شد. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده