herror ارسال شده در November 26 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی مهربان خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ویژه و علاقه به پلیس • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Strict ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کنجکاو باهوش پیگیر حسود خوشحال وپرکار اداب معاشرت رو حفظ میکنم موادب و کمک یار در حل مساعل گروه یا دسته مشتاق برای همکاری باتیم های دیگر ارساکیا هستم وازار یا اذیتی برای دیگر کاربر ها بوجود نمیاورم درکل بچه سر ب راه و خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):07:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون حس عجیبی به این فکشن دارم و خیلی این فکشن را دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟احساس خیلی خوبی در انجام وظیفه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5الی 6بار نقل قول هـــــر چقـــدر کــه “تـــــــو” جـــذابــهـی..، مــــــن دو بــرابــرش “مـغـــــرورمـــــ … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کنعان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : https://uploadkon.ir/uploads/b35c24_24IMG-۲۰۲۴۱۰۲۴-۱۰۰۲۰۳.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajArsalan ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیرارسلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع و باجنبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ فعلاً 3 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 16:00 و 21:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه شدید به کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بنده انسان قانونمندی هستم دوست دارم در کنار قانون باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار نقل قول 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
special76 ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 27 • اسم واقعی: ساحل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قانون مند، با تجربه، علاقه مند به کاپ، فعال، جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 5 ساعل • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 18:00 تا 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): قبلا فدرال و اکثر فکشن های کاپ بودک و به قوانینش آگاهی کامل دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به دسته ی ویژه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرکار خوش برخورد مهربان قوی گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حضور ذهن ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و جذابیت فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم بهش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنی ۵ بار نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: شایان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش - قدرتمند - پاینده به قوانین. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه کردن این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اکتیو هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imArsalan ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارسلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ساسان • اسم واقعی: 18 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون صبور بامرام مشتی و گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوستانم در این فکشن هستن و علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinBanGi ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقتشو نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون اکتیتویتی آسونی داره و تجربه میشه واسم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 @CoLoNeL، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 98 ساعت میباشد. @AmirWeaK، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 140 ساعت میباشد. @SCF، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 26 ساعت میباشد. @113، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 37 ساعت میباشد. @IGNOR، درخواست عضویت شما رد شد. (این حساب کاربری از قبل داخل صف حضور دارد). @ROKY، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 88 ساعت میباشد. @RedDragon، درخواست عضویت شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری حضور دارید). @DeaResT، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 31 ساعت میباشد. @Jas، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 82 ساعت میباشد. @ErfanMomeniPour، درخواست عضویت شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری حضور دارید). @Meshki، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 39 ساعت میباشد. @EverHero، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 100 ساعت میباشد. @herror، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 119 ساعت میباشد. @Strict، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 85 ساعت میباشد. @Aarsalan، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 24 ساعت میباشد. @special76، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 64 ساعت میباشد. @EpiRuS، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 20 ساعت میباشد. @Peak، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 109 ساعت میباشد. @SybiL، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 64 ساعت میباشد. @Buff، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 22 ساعت میباشد. @Woodi، درخواست عضویت شما رد شد. (شما تنبیه اقلیت دارید). _________________________________________________________________ اولویت تست با افرادی است که تایم فعالیت بالاتری دارند. لطفا بعد از این پست، درخواست عضویت ارسال نکنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در November 29 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29 اصلاحیه: @Buff، درخواست عضویت شما رد شد. (شما فرم ثبت نامتون رو اشتباه تکمیل کردید). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در December 1 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1 با سلام و احترام خدمت تمامی علاقه مندان به اقلیت پلیس توجه کنید اقلیت پلیس به دلیل رسیدن به حداکثر اعضا تا اطلاع ثانویه هیچ عضوی نمی پذیرد. تمامی درخواست هایی بعد از این پیام ارسال میشوند، نادیده گرفته خواهند شد. در صورت خالی شدن اقلیت در همین تاپیک اعلام خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 با سلام و احترام خدمت علاقه مندان به اقلیت پلیس اقلیت پلیس آماده ی پذیرش تعدادی عضو فعال و واجد شرایط میباشد. لطفا جهت عضویت درخواست خود از تاریخ 2024/12/07 ساعت 00:00 در این تاپیک ارسال کنید. تمامی درخواست هایی که قبل از این پیام ارسال شدند، نادیده گرفته خواهند شد. اولویت با کسانی است که "ساعات بازی کرده در ماه" آنها بیشتر باشد. پایان مهلت ارسال درخواست عضویت: 2024/12/08 ساعت 23:59 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دلسوز خوش اخلاق بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 6:00 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که فکشن خوبیه و از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار 1 نقل قول #زن_زندگی_ازادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mehrshadtunes1 ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: Mehrshad • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی وپرطرفدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 19 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون استعداد در من هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 الی 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گیمر صبور خوش اخلاق جنگی شرارتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ چون فکشن خوبیه و دوست دارم پلیس شم (حداقل چند کلمه): تجربه کنم و به علاقم برسم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meqdad ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مقداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اعتماد به نفس، با ادب، منصف و وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 الی 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدن به علت ثبت دو اخطار اقلیت کمتر از 10 روز • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه، تجربه و قدرت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس سازگاری و پیشرفت بدون حاشیه سازی با توجه به خلق و خو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول •ᴍᴇQᴅᴀᴅᬼ𑁍⋆ - ɪ ғɪɢʜᴛ ʟɪᴋᴇ ᴀ sᴏʟᴅɪᴇʀ ᴀɴᴅ ɪ ᴅɪᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ɢᴇɴᴇʀᴀʟ - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForumZeUsOrg ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ✓ 20 • اسم واقعی: ✓ امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ✓ تابع تمامی قوانین و تسلط کامل بر آن ✓ فعال روزانه ✓ اعتماد به نفس کافی ✓ داشتن مهارت بالا در تیر اندازی ✓ برخورد مناسب و با حوصله با سایر بازیکنان و اعضای اقلیت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ✓ حداقل 6 ساعت ✓ حداکثر 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ✓ حداقل : ( 18:00 - 24:00 ) ✓ حداکثر : ( 12:00 - 24:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ✓ برای ورود به اقلیت San Fierro Police Department اقلیت The Russian Mafia را ترک کردم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): ✓ برای افزایش قدرت San Fierro Police Department و کمک به برقراری نظم در سرور. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ✓ زیرا تمام شایستگی های لازم برای این اقلیت را دارا هستم و می توانم تمامی مسئولیت های داده شده از طرف لیدر محترم را متقبل شوم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ✓ حداقل 5 بار ✓ حداکثر 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، با ادب، با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش فکر نکردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کنعان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : https://uploadkon.ir/uploads/b35c24_24IMG-۲۰۲۴۱۰۲۴-۱۰۰۲۰۳.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirPaKaR ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد، خوش اخلاق، احساسی، گانر، نترس و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تجربه زیاد در این کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
herror ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در December 6 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ممد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: نامهربون , پرخاشگر , پُر از خشم و خالی از عاطفه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کمک به دستگیری مجرمان و کسب تجربه جدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ امیدوارم که باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار 1 نقل قول < 𝐂𝐫𝐮𝐥𝐬 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در December 7 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد - مسئولیت پذیر - خوش رفتار - وفادار و قوی - دوستدار محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): یک سری دلایل شخصی و بعضی افراد علاقه دارم به این اقلیت بپیوندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کسب تجربه و لیدر عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول 𝔏𝔢𝔊𝔢𝔫𝔇'𝔰 𝔑𝔢𝔙𝔢ℜ𝔇𝔦𝔢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.