Allah ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، با ادب، با جنبه, دلسوز، با استعداد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی از فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه، علاقه، داشتن لیدر خوب. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن به فکشن. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEdwiN ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال - گانر - رانندگی عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 7 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 الی 20 یا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اشتباه متوجه شدن قوانین و کمک نکردن لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به PD • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانری عالی و فعالیت بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +99 نقل قول :OldGangster لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 با سلام مجدد خدمت علاقه مندان به اقلیت LVPD مهلت ارسال درخواست عضویت به پایان رسید، درخواست های بعد از این پست نا دیده گرفته خواهد شد. اولویت بندی به زودی در همین تاپیک اعلام خواهد شد. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyaa ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی علاقه به گیم عاشق تجربه های خاص • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اینکه به دسته های بالاتر یا فکشن های دیگه بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه کردت و پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن و رشد بیشتر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirTorino ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با اد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7تا10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشنه خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 @Bron2Kill درخواست عضویت شما رد شد. (حضور در اقلیت دیگر) @Vitto درخواست عضویت شما رد شد. (فیلد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به درستی پر نکردید) @Sadly درخواست عضویت شما برای اکانت Sadly با 48 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @Fazaei درخواست عضویت شما رد شد. (حضور در اقلیت دیگر) @AmooMetii درخواست عضویت شما رد شد. (حضور در اقلیت دیگر) @M0STAFA درخواست عضویت شما برای اکانت M0STAFA با 68 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @AmiRKomanDo درخواست عضویت شما برای اکانت Komando با 63 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @SCANIA درخواست عضویت شما برای اکانت Abbas[500] با 86 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @MooN درخواست عضویت شما برای اکانت Puoyan با 129 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @Neymar درخواست عضویت شما رد شد. (حضور در اقلیت دیگر) @HosseinBanGi درخواست عضویت شما رد شد. ( فیلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ به درستی پر نکردید) @EhsaNz درخواست عضویت شما برای اکانت TheEsi با 42 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @karadayii درخواست عضویت شما رد شد. (دارای تنبیه اقلیت) @Peak درخواست عضویت شما رد شد. (حضور در اقلیت دیگر) @GenraL درخواست عضویت شما رد شد. (حضور در اقلیت دیگر) @SEKOT درخواست عضویت شما برای اکانت Beloved با 81 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @Arshiya8120 درخواست عضویت شما برای اکانت Arshiya8120 با 143 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @FasTShoT درخواست عضویت شما رد شد. (حضور در اقلیت دیگر) @TheHossein درخواست عضویت شما برای اکانت BrownWolf با 147 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @GereftaR درخواست عضویت شما رد شد. (دارای تنبیه اقلیت ) @GodOfCheaterS درخواست عضویت شما برای اکانت [ICY]HASAN با 62 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @Erii درخواست عضویت شما رد شد. (فیلد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به درستی پر نکردید) @cracked درخواست عضویت شما برای اکانت Cracked با 96 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @Titab درخواست عضویت شما برای اکانت Yashar با 72 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @Cop درخواست عضویت شما برای اکانت FastWar با 140 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @MRAMIR9831 درخواست عضویت شما برای اکانت Rabis با 77 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @KIANzj درخواست عضویت شما برای اکانت Vico با 119 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @ABADAN درخواست عضویت شما رد شد. (فیلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ به درستی پر نکردید) @Melia درخواست عضویت شما رد شد. (فیلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ به درستی پر نکردید) @Allah درخواست عضویت شما برای اکانت Beyonder با 21 ساعت بازی کرده در ماه قبول شد. @AmirEdwiN درخواست عضویت شما رد شد. (ساعت بازی کرده شما با توجه به اخر ماه زیر 20 ساعت میباشد) اولویت بندی به شرح زیر میباشد: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- موارد تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور - 10 سوال از قوانین عمومی دسته ویژه - 10 سوال از قوانین پلیس *نکته: هرگونه تماس, مراجعه و ارتباط با لیدر و ساب لیدر از هر طریقی (SMS , Crew , پیام در انجمن و...) منجر به رد شدن شما از تست خواهد شد.* 1 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 با عرض سلام و وقت بخیر خدمت علاقه مندان به اقلیت Las Venturas Police Department به اطلاع عزیزان می رسانیم در حال حاضر ظرفیت اقلیت تکمیل شده است لذا خواهشمندیم تا اطلاع ثانوی از قرار دادن درخواست عضویت خودداری نمایید. بعد از باز شدن ظرفیت بلافاصله در همین تاپیک خدمت عزیزان اطلاع رسانی خواهد شد. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در دیروز در 03:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:05 با سلام و احترام خدمت علاقه مندان به اقلیت Las Venturas Police Department اقلیت Las Venturas Police Department آماده پذیرش افراد واجد شرایط و فعال میباشد. اولویت ورود به اقلیت با کسانی میباشد که ساعت بازی کرده در ماه آن ها بیشتر باشد. درهنگام گذاشتن درخواست عضویت به نکات زیر توجه کنید: - داشتن سطح +15 - داشتن مقام 2 در یکی از اقلیت های ملایم و داشتن مقام 2 در یکی از اقلیت های متوسط - پر کردن فرم به طور کامل و صحیح (جای سن و اسم - فیلد هایی که در چند کلمه نوشته است حتما چندین کلمه استفاده شود- ساعات بازی هم طبق فرم پر شود) در غیر این صورت درخواست عضویت شما رد خواهد شد. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در دیروز در 03:28 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رامتین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب درآمد حلال و اینکه لیدرش با تجربس • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بسیار مسئولیت پذیر هستم و میتونم نظم و آرامش رو در شهر برقرار کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در دیروز در 03:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:32 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: کاردایی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام . مهربان . علاقه مند کمک به بقیه . عشق ماشین قدیمی و روز کلاسیک و اسپرت . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ الی ۲۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اولا من به این فکشن علاقه مند هستم و دوستان من هم هستند و لیدر رو میشناسم و تجربه و کار های این فکشن را بلدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الی ۳ نقل قول "It’s hard to beat a person who never gives up" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrCrack ارسال شده در دیروز در 03:49 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:49 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، خوشرو و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه کسب کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به عضویت در اقلیت های جدید علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول با روپوش سفید میام با یه گوشواره هرجا ویزیت کنم میره کف روزنامه چون دکی old عه فقط بلوند دوس داره هنو با بچه محلاش جمعه ها فوتساله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در دیروز در 04:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:11 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ممدقلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، خوشرو و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عشقی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه کسب کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به عضویت در اقلیت های جدید علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+08:00 نقل قول Number One Family :My Accounts :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در دیروز در 04:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:17 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان وظیفه شناس فعال خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4:00-10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای کسب تجربه بیشتر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+9 نقل قول My AccountS: I did not see a higher speedthan the change of people لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bron2Kill ارسال شده در دیروز در 04:25 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:25 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GereftaR ارسال شده در دیروز در 05:22 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:22 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: جمشید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، پرانرژی ، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 - 24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار ویرایش شده دیروز در 05:23 توسط GereftaR نقل قول میدونی چرا خوبی های ما به چشم نمیاد؟! چون بلد نیستیم بکوبیمش تو سر بقیه... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FariB ارسال شده در دیروز در 05:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:44 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان گانر خوش اخلاق و رفتار مناسب و اجتماعی.. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا7 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده یودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم و فکر میکنم میتونم کمک کنم به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست چون مناسبه و خوشم میاد ازش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در دیروز در 05:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:47 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور . کاربلد . با ادب . خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت روزانه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفاء دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه زیاد . بخاطر تعقيب گریز که این اقلیت داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست و میخوام تجربش کنم و ببینم چطوره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از 30بار روزانه نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در دیروز در 05:53 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:53 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 17:00 20:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشنو دوست دارم اعضای خوبی داره دست به گانم بد نیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟حس راحتی خوبی اعضای حس واقعیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
habs ارسال شده در دیروز در 05:53 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:53 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00. 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر مشتی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در دیروز در 07:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:23 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، با ادب ، شوخ طبع ، فعال ، صبور ، بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ در صورت داشتن وقت +۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: از فکشن قبلی ناراضی بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای محیط صمیمی و دوستانه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احتمالا باشه و تجربش بد نیست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲۰ نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PARADOX7 ارسال شده در دیروز در 08:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:05 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال.باادب.کنجکاو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کسب تجربه های جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMATRIX ارسال شده در دیروز در 08:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:54 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر قوی با معرفت شجاع عشق لاتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 16 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به خاطر علاقه و بخاطر لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتوانم گانری کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +15 نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SEKOT ارسال شده در دیروز در 09:13 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:13 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پایبند به قوانین، مجری قانون، مسلط به تمامی پروتوکل های فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): PD خونمه و سعی دارم مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شهر به پلیسی مثل من نیاز داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مقرراتی-شوخ طبع-اکتیو-بی حاشیه-تنها • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید؟کنار گذاشتن گیم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):از اول به این فکشن علاقه داشتم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعال هستم و به روحیاتم میسازه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ یکی دوبار نقل قول پس هر کس مردم را شناخت...گوشه گیری را انتخاب کرد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImAmir ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،خوش اخلاق،فعال،پر انرژی،مودب،با مرام،با معرفت،باحال و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین ۳تا۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-12:00 و 00:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم و از این فکشن خوشم میاد و تلاش میکنم که در این دسته موفق باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و سخت کوش و فعال هستم و این فکشن به چنین اعضایی نیاز داره و برای من مناسبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲تا۵بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.