AnToinE ارسال شده در سهشنبه در 07:47 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:47 9 ساعت قبل، DemonDragon گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام و درود این فرد 3 تا /m داد و من تا وایسادم وانتد کیل کرد منو در تصویر تایم زده اون فقط 5 ثانیه به من فرصت داد و منو وانتد کیل کرد هنوز 10 ثانیه هم نشده بود • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/973d17_25Screenrecorder-2025-02-18-01-16-05-322.mp4 جالب است که اشتباه خودتون رو قبول نمیکنید شما وانتد داشتید و سوار Nrg دوست خود بودید و بنده ۳ بار ms/ دادم ولی شما باز هم اعتنایی نکردید و به مسیر خودتون ادامه دادید پ.ن: شما یک مدرک نشان دهید که من بلافاصله به شما وانتد دادم بنده ۷ ثانیه بعد از ms سوم وانتد دادم که بعد از اینکه وانتد دادم شما تازه برگشتید پیش من. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در سهشنبه در 11:45 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:45 3 ساعت قبل، AnToinE گفته است: جالب است که اشتباه خودتون رو قبول نمیکنید شما وانتد داشتید و سوار Nrg دوست خود بودید و بنده ۳ بار ms/ دادم ولی شما باز هم اعتنایی نکردید و به مسیر خودتون ادامه دادید پ.ن: شما یک مدرک نشان دهید که من بلافاصله به شما وانتد دادم بنده ۷ ثانیه بعد از ms سوم وانتد دادم که بعد از اینکه وانتد دادم شما تازه برگشتید پیش من. طبق قوانین ذکر شده: شما حتما برای Wanted های Ramming on cop car، Ignoring cop، Bad Emergency Call و Running باید مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. لطفا در پیام شخصی بنده مدارک خود را ارائه دهید. @AnToinE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EleCTeD ارسال شده در سهشنبه در 15:08 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:08 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: برای لیدر و ساب لیدر ارسال شد. • مدارک (فیلم یا عکس): برای لیدر و ساب لیدر ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DemonDragon ارسال شده در سهشنبه در 15:47 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:47 4 ساعت قبل، LoSeR گفته است: طبق قوانین ذکر شده: شما حتما برای Wanted های Ramming on cop car، Ignoring cop، Bad Emergency Call و Running باید مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. لطفا در پیام شخصی بنده مدارک خود را ارائه دهید. @AnToinE داداش اصلا نمیدونم داری اصلا از چی دفاع میکنی تو عکس معلومه که 5 ثانیه وقت دادی فوری وانتد کیل کردی نقل قول PERSIAN GULF اَدب نِشانِه تَرس نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در سهشنبه در 15:58 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:58 درود خدمت شاکی محترم @DemonDragon شکایت شما قبول شد، فرد خاطی به دلیل نداشتن مدرک مجازات شد. درود خدمت شاکی محترم @EleCTeD شکایت شما رد شد، فرد مربوطه دیگر در اقلیت حضور ندارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در چهارشنبه در 14:58 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 14:58 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: GoD • توضیحات: کیل بی دلیل • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول Life For Game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EleCTeD ارسال شده در چهارشنبه در 17:54 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:54 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: DM • مدارک (فیلم یا عکس):برای @LoSeR ارسال شد. پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در چهارشنبه در 18:36 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:36 با سلام خدمت شاکی محترم @TheMojtaba شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نمیباشد. درود خدمت شاکی محترم @EleCTeD 41 دقیقه قبل، EleCTeD گفته است: پس میگیرم شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MEOW ارسال شده در دیروز در 07:27 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:27 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:باطل کردن گواهینامه رانندگی که من تو پیاده رو بودم و این درسته ولی بعد از باطل کردن گواهینامه رانندگی جریمه ای به دلیل رانندگی اشتباه داد که من رانندگی اشتباهی نداشتم و فقط در پیاده رو طردد داشتم که همونطور که خودتون بهتر میدونید درقوانین ذکر شده که رانندگی اشتباه 3 ساعت مسدود کردن گواهینامه رانندگی ولی طردد در پیاده رو فقط باطل کردن گواهینامه رانندگی است از لیدر محترم تقاضای پیگیری دارم باتشکر • شاهد ها:ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در دیروز در 09:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:20 با سلام خدمت شاکی محترم @MEOW شکایت شما رد شد، عملکرد افسر مربوطه درست بوده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CentralCee ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل Lic درایو منو take کردن. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل با سلام و احترام خدمت شاکی محترم. @CentralCee شکایت شما در حال بررسی است، افسر مربوطه لطفا مدارک خود را برای بنده ارسال کند. @CentralCee شکایت شما رد شد، مدارک افسر مربوطه کامل است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.