FBI ارسال شده در سهشنبه در 19:51 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:51 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام • غیره: برای کشتن خود از یک مامور درخواست کنید نه از بازیکنانی که پلیس نیستند (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر مربوطه @SajjiLey ارسال شد. 1 نقل قول *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در سهشنبه در 20:18 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:18 با سلام و احترام خدمت شاکی های محترم. @TheSmarTy، شکایت شما به درخواست خودتون رد شد. @SeTaM، شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه مجازات خواهد شد. @FBI، شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه مجازات خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seyedseyed ارسال شده در سهشنبه در 20:25 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:25 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:درود من توسط این شخص وانتد گرفتم و وقتی اخطار اول را برای سوار شدن داد من سوار شدم تا بنده را به زندان منتقل کند اما متاسفانه ایشون بنده را پیاده کرد و دو تا اخطار دیگه رو هم داد تا لول وانتد من بیشتر بالا بره و ایشون من رو به این گونه ۳ وانتده کرد ریکورد رو هم میزارم لطفاً چت هارا از بالا به پایین میارم بررسی کنید خودتان متوجه میشوید لطفاً رسیدگی کنید. • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/2aa018_24Screenrecorder-2024-11-18-14-32-28-204.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seyedseyed ارسال شده در دیروز در 09:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:58 به این خاطر پس میگیرم اما اول باید آزاد بشم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFKGTA ارسال شده در دیروز در 11:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:21 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتم رد می شدم ک وانتد داد وانتد بی دلیل مجازات fw دارد • شاهد ها:- • مدرک/عکس یا فیلم https://uploadkon.ir/uploads/272c20_24Screenshot-2024-11-20-13-30-18-490-ir-arsacia-sa.jpg ویرایش شده دیروز در 11:22 توسط AFKGTA درست کردن کلمات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل با سلام و احترام خدمت شاکی های محترم. @seyedseyed شکایت شما به درخواست خودتون رد شد. @AFKGTA، شکایت شما در حال بررسی است، افسر مربوطه @LoverBoy 24 ساعت زمان دارد تا دفاعیه خود را ارسال کند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFKGTA ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل پس میگریم 9 ساعت قبل، AFKGTA گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتم رد می شدم ک وانتد داد وانتد بی دلیل مجازات fw دارد • شاهد ها:- • مدرک/عکس یا فیلم https://uploadkon.ir/uploads/272c20_24Screenshot-2024-11-20-13-30-18-490-ir-arsacia-sa.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل با سلام و احترام خدمت شاکی های محترم. @AFKGTA شکایت شما به درخواست خودتون رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام چرا باید مجوز گان منو بگیره من مگه جلوش گان ساختم دلیل و مدرک . • شاهد ها: الله . • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morti ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام بنده مثل اینکه یه لحظه با سرعت غیرمجاز رفتم و ایشون وقتی میخواستن بیان تیکت بدن از سرور رفتن و 2 دقیقه بعدش دوباره اومدن و 45000$ تیکت زدن و میگن قانون جدیده اما من چنین قانونی ندیدم و وقتی تیکتو ندادم منو وانت دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل (ویرایش شده) با سلام و احترام خدمت شاکی های محترم. @kadkhodaa شکایت شما در حال بررسی است... @Morti، شکایت شما رد شد، قوانین "SFPD" به تازگی تغییر کرده: نقل قول - سرعت غیر مجاز مقدار جرایم رانندگی به صورت خودکار محاسبه میشود و از صفحه اقتصاد قابل مشاهده است. ویرایش شده 11 ساعت قبل توسط SajjiLey نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل @kadkhodaa شکایت شما پذیرفته شد، افسر مربوطه مجازات خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Backup بیمورد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Click نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Og/ بی دلیل در جیل زمانی که Collab گارد بسته بود. • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم: پی @SajjiLey ارسال شد: Click ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط Peak نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.