ENDED ارسال شده در یکشنبه در 20:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:57 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: شغل غیر قانونی (Arms Dealer) • مدارک (فیلم یا عکس): برای لیدر محترم @MaSiH ارسال می شود. ویرایش شده یکشنبه در 20:58 توسط ENDED نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EverHero ارسال شده در دوشنبه در 19:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:26 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: زبان ناپسند • مدارک (فیلم یا عکس): 1 نقل قول لقد نشأنا مثل شائعة في القرية لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در سهشنبه در 03:33 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 03:33 @ENDED عزیز: شکایت شما در حال برسی میباشد…! @EverHeroعزیز: شکایت شما در حال برسی میباشد…! نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در سهشنبه در 08:22 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:22 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تا جایی که من اطلاع دارم، باید مامور 3 بار اخطار بده و بعد از 3 بار اگر مجرم تسلیم نشد، بکشتش. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: مخفی کننده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در سهشنبه در 08:55 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:55 @ijoker عزیز: با سلام و درود، شکایت شما در حال برسی میباشد…! لطفا صبور باشید @ENDED عزیز: شکایت شما تایید شد، افسر مربوطه مجازات شدند @EverHero درود خدمت شاکی محترم شکایت شما برسی و تایید شد، افسر مربوطه از اقلیت اخراج شدند. نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در سهشنبه در 20:46 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:46 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل لیسانس من گرفت این چه کاریه آمدم گیم بزنیم زد حالی میزنین • شاهد ها: +- • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/f80411_25Screenrecorder-2025-02-11-01-20-32-847.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در سهشنبه در 22:02 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 22:02 @TKFLASH عزیز متاسفم درک میکنم ولی اگه شکایتی دارید به مدیریت محترم بکنید که این کارو واسه ما اجباری کردن.. به هر حال مدرک برای @MaSiH ارسال شد. 1 نقل قول پس هر کس مردم را شناخت...گوشه گیری را انتخاب کرد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در چهارشنبه در 07:49 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 07:49 (ویرایش شده) @TKFLASH درود خدمت شاکی محترم: شکایت شما و مدارک افسر مربوطه برسی شد طبق مدارک ارسالی افسر مربوطه شما اقدام به ساخت اسلحه کردید و مجوز شما به صورت صحیح باطل شد، شکایت شما رد شد. نقل قول مسدودیت مجوز ها (Suspend): رعایت نکردن هر کدام 3 ساعت مسدودیت به همراه دارد. شما برای Suspend مجوز یک نفر فقط همان لحظه وقوع جرم و دریافت مدرک حق دارید اقدام کنید مجوز مواد اسلحه(Materials): - هنگامی که جلوی افسران پلیس اقدام به فروش و یا ساخت اسلحه می کنند استفاده می شود. [بر روی سطح 10+] پ.ن: در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) ویرایش شده چهارشنبه در 07:50 توسط MaSiH 1 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در پنجشنبه در 03:52 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 03:52 درود خدمت شاکی محترم @ijoker شکایت شما برسی شد، و از افسر مربوطه درخواست مدرک کردیم، اما از سوی افسر مدرکی ارسال نشد. شکایت شما به دلیل عدم ارسال مدرک از سمت افسر قبول شد، و مجازات اعمال خواهد شد. از صبر شما سپاسگزاریم. نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در پنجشنبه در 09:09 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:09 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فرستاده شد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: فرستاده شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNobl ارسال شده در پنجشنبه در 12:50 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:50 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام با موتور رفتم روی پله سی ان ان اد بزارم ایشون اومد گواهینامه منو گرفتن و قانون شکنی کردن حق این کارو نداشتن توی فروم هم راجب سی ان ان چیزی نگفته که ایشون اومده گواهینامه بنده رو گرفته با تشکر رسیدگی شه و مجازات شه. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/459513_25IMG-20250213-161326-970.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Themohny ارسال شده در پنجشنبه در 13:20 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:20 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اکتیویتی فیک و دادن تیکت و Take بی مورد و فیک در مدت زمان کوتاه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MOHAMMADHOSSElN ارسال شده در پنجشنبه در 13:35 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:35 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون مجوز درایو منو الکی گرفت لطفا مدرک ارائه بده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/bf4913_25Screenshot-۲۰۲۵۰۲۱۳-۱۷۰۰۵۴-Chrome.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در پنجشنبه در 13:37 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:37 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیل بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/d72e13_25IMG-20250213-170719.jpg ویرایش شده پنجشنبه در 13:39 توسط TheMojtaba نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sarvareparsa ارسال شده در پنجشنبه در 13:48 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:48 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل منو مجازات کردند • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edwar ارسال شده در پنجشنبه در 14:10 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:10 ۱ ساعت قبل، MrNobl گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام با موتور رفتم روی پله سی ان ان اد بزارم ایشون اومد گواهینامه منو گرفتن و قانون شکنی کردن حق این کارو نداشتن توی فروم هم راجب سی ان ان چیزی نگفته که ایشون اومده گواهینامه بنده رو گرفته با تشکر رسیدگی شه و مجازات شه. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/459513_25IMG-20250213-161326-970.mp4 با سلام مدارک برای لیدر محترم فرستاده شد. 32 دقیقه قبل، TheMojtaba گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیل بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/d72e13_25IMG-20250213-170719.jpg مدارک ارسال شد. نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mostafa007 ارسال شده در پنجشنبه در 14:18 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:18 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فیک اکتیویتی که میتونید مدارک رو ازش بگیرید • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در پنجشنبه در 14:37 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:37 58 دقیقه قبل، TheMojtaba گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیل بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/d72e13_25IMG-20250213-170719.jpg شکایت رو پس میگیرم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Art ارسال شده در پنجشنبه در 15:22 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:22 ۱ ساعت قبل، Mostafa007 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فیک اکتیویتی که میتونید مدارک رو ازش بگیرید • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: شما فیلم یا عکس دارید که من فیک اکتیویتی کردم؟ اگر دارید که مطمئن هستم که ندارید برای من داخل همین تاپ ارسال کنید!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mostafa007 ارسال شده در پنجشنبه در 15:30 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:30 5 دقیقه قبل، Art گفته است: شما فیلم یا عکس دارید که من فیک اکتیویتی کردم؟ اگر دارید که مطمئن هستم که ندارید برای من داخل همین تاپ ارسال کنید!؟ صحبت های شما در مورد پس گرفتن شکایت بنظرم منطقی نمیاد اگر کاری نکرده بودید و درست بوده اصلا اصرار به پس گرفتن شکایت نداشتید شما میتونید با ارائه مدرک از اون بازیکن چک شدن لاگین شما دفاعیه خود را انجام دهید که همه چی مشخصه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OrgYT ارسال شده در پنجشنبه در 15:52 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:52 1 ساعت قبل، Mostafa007 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فیک اکتیویتی که میتونید مدارک رو ازش بگیرید • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: عزیز هیچ اکیتیوتی فیکی صورت نگرفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Art ارسال شده در پنجشنبه در 17:55 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:55 2 ساعت قبل، Mostafa007 گفته است: صحبت های شما در مورد پس گرفتن شکایت بنظرم منطقی نمیاد اگر کاری نکرده بودید و درست بوده اصلا اصرار به پس گرفتن شکایت نداشتید شما میتونید با ارائه مدرک از اون بازیکن چک شدن لاگین شما دفاعیه خود را انجام دهید که همه چی مشخصه شما دوست دارید که من مجازات شم. با مجازات شدن من شما به هیچ جایی نمیرسید. من مثل شما زیاد دیدم و برای من مهم نیست. اگر من ب قول خودتون فیک اکتیویتی کردم به شما مربوط نمیشه و کسی هم ک Ticket دادم شما نبودی آقای @OrgYT هم گفت +هیچ اکتیویتی فیکی صورت نگرفته! حالا شما مشکل دارید با این قضیه؟ شما هیچ نقشی ندارید در Activity های من ندارید هرموقع که من شمارو Ticket بی مورد دادم شکایت کنید. من از آقای @MaSiH و @TheHeRo میخام ک نظرتون رو بگید!؟ +من شاهد هم دارم ک جعل اکتیویتی نکردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در پنجشنبه در 20:11 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:11 درود خدمت شاکی محترم @amirdii شکایت شما در دست برسی میباشد، صبور باشید…! درود خدمت شاکی محترم @MrNobl شکایت شما در دست برسی میباشد، لطفا صبور باشید…! ----- درود خدمت شاکی محترم @Themohny شکایت شما در دست برسی میباشد, لطفا صبور باشید...! ----- درود خدمت شاکی محترم @MOHAMMADHOSSElN شکایت شما در دست برسی میباشد لطفا صبور باشید...! ----- درود خدمت شاکی محترم @TheMojtaba شکایت شما در دست برسی میباشد لطفا صبور باشید...! ----- درود خدمت شاکی محترم@Sarvareparsa شکایت شما در دست برسی میباشد, لطفا صبور باشید...! ----- درود خدمت شاکی محترم @Mostafa007 شکایت شما در دست برسی میباشد, لطفا صبور باشید...! ----- درود از افسران و شاکی های محترم خواهشمنم بعد از ارسال پست گذارش از ارسال پست های غیر ضروری خودداری کنند. همچنین در صورت نیاز برای اضافه و فرستادن مدرک در پیام شخصی ارسال کنند, سپاس 1 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ECLOZAPINE ارسال شده در دیروز در 13:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:11 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده از رفیق ایشون شکایت کردم و ایشون هم اومدن و تهدید میکنه منو • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/599a14_25Screenrecorder-2025-02-14-16-28-39-549.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Siah ارسال شده در دیروز در 14:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:24 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ در 17:05، MOHAMMADHOSSElN گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون مجوز درایو منو الکی گرفت لطفا مدرک ارائه بده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/bf4913_25Screenshot-۲۰۲۵۰۲۱۳-۱۷۰۰۵۴-Chrome.jpg 18 ساعت قبل، MaSiH گفته است: درود خدمت شاکی محترم @amirdii شکایت شما در دست برسی میباشد، صبور باشید…! درود خدمت شاکی محترم @MrNobl شکایت شما در دست برسی میباشد، لطفا صبور باشید…! ----- درود خدمت شاکی محترم @Themohny شکایت شما در دست برسی میباشد, لطفا صبور باشید...! ----- درود خدمت شاکی محترم @MOHAMMADHOSSElN شکایت شما در دست برسی میباشد لطفا صبور باشید...! ----- درود خدمت شاکی محترم @TheMojtaba شکایت شما در دست برسی میباشد لطفا صبور باشید...! ----- درود خدمت شاکی محترم@Sarvareparsa شکایت شما در دست برسی میباشد, لطفا صبور باشید...! ----- درود خدمت شاکی محترم @Mostafa007 شکایت شما در دست برسی میباشد, لطفا صبور باشید...! ----- درود از افسران و شاکی های محترم خواهشمنم بعد از ارسال پست گذارش از ارسال پست های غیر ضروری خودداری کنند. همچنین در صورت نیاز برای اضافه و فرستادن مدرک در پیام شخصی ارسال کنند, سپاس مدارک بزودی ارسال میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.